Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm elmondta, hogy a...

A barátnőm elmondta, hogy a nevelőapja zaklatja őt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A minap beszélgettünk, és elmondta, hogy a nevelőapja folyton fogdossa, meg ilyenek. Mondtam neki, hogy szóljon az anyjának, de azt mondta, úgysem hinne neki. Most mit tegyek? Valamit csak tennem kell, ha már ő olyan h*lye, hogy nem szól az anyjának. Viszont megkért rá, hogy én se mondjam el senkinek, de hát muszáj elmondanom, nem hagyhatom annyiban!?

15/L

2010. aug. 11. 11:38
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

hát...szerintem igazat mond, mert az a pasas nekem kezdettől fogva gyanús volt.

Viszont a másik dolog meg az, hogy a barátnőm már rég nem az a szende kislány...sőt!

És az is igaz, hogy amikor erről beszéltünk, egyáltalán nem láttam rajta, hogy megrázná a dolog, vagy hogy kicsit is zaklatott lenne. Ha így lett volna, tuti észre veszem rajta, hisz hosszú évek óta legjobb barátnők vagyunk.

Szóval érdekes... de mindenképp beszélek vele, vagy anyámmal.

2010. aug. 11. 12:42
 12/15 anonim ***** válasza:
Vegye föl kamerára vagy diktafonra, ha mond valamit...
2010. aug. 11. 12:53
 13/15 anonim ***** válasza:
"azt is mondta, hogy nem akarja hogy megtudják mások, mert nem fontos."na nekem itt,már gyanús 1kicsit.mi az,hogy nem fontos.lehet az egyik válaszolónak van igaza és csak sajnáltatni akarja magát.ha tényleg nem igaz rosszul teszi,hogy ilyeneket kitalál,mert sajnos vannak olyanok akik tényleg igy élnek!!!!!!nem jóval szórakozik!
2010. aug. 11. 13:13
 14/15 anonim válasza:
Szia!szerintem minél hamarabb segítséget kellene nyujtani a barátnődnek!itt most nem az a lényeg hogy megharagszik-e a barátnőd vagy sem,hanem az hogy komolyabb baj ne történjen.ha télleg a barátnőjének érzed magad akkor minél hamarabb szolj valakinek!
2010. aug. 11. 13:17
 15/15 anonim ***** válasza:
sajnos még az is elképzelhető, hogy a bnődnek imponál is ez egy bizonyos mértékig (legalábbis a leírásod alapján). én akkor sem tartom _EGÉSZSÉGESNEK_ h egy felnőtt féri 14-15 éves lányt hajtson, én mindenképp jelezném a szülőjének finoman.
2010. aug. 11. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!