Mik egy irigy anya 'jellemző' viselkedése a lányával szemben?
Figyelt kérdés
Mindenért meg szól az utóbbi időben, sikerült mellesleg nagynehez én le is fogyni, nagyon sokan bántották általános és közép iskolában. Ő fel szedett 15kg pluszt. Azokat kapom ezzel kapcsolatban úgy nézek ki mint egy kislány, tiszta görcs vagyok, ki vagyok nyál a mint a szaros Jancsi ő meg tiszta topis. Ami egyáltalán nem igaz de jövőre 50 lesz, a korához lépést mindig nagyon csinos. Ma is megcsinált a a cirkuszt nem mentünk együtt ebédelni mert én ki vagyok nyál a i meg nem, olyan hisztit vágott le mint egy kamasz gyerek. Ez semmi de mindenért megszolt, kotozkodik és ha szóvá merem tenni meg én vagyok a hibás. A pasija is az ő pártját fogja mellesleg utaljuk egymást ezt sem veszi tekintettel rám nézve.... Nem tudom mi a problémája, én nem kotoszkodom vele próbálom kerülni a konfliktust de neki mindig van valami problémája, mindent, mindenkit kegyetlenül meg tud szólni, ő az okos kurulotte mindenki hülye és le nézni. N302020. nov. 15. 10:22
11/17 anonim válasza:
30 évesen így írsz és ilyen problémáid vannak? Max egy butább 13-4 évesnek gondoltalak.
12/17 anonim válasza:
Húúú miközben olvastam azt gondoltam, hogy egy 14-15 éves lány kérdését olvasom, de hozzáteszem hogy az a korosztály is valószínűleg nem ennyi hibával és nem ilyen értelmetlen katyvaszként írná ki a kérdést.
A kérdésedet nézve pedig, ha eddig nem igy viselkedett és nem ilyen a természete alapból, szerintem lehet féltékenység a dologban.
13/17 anonim válasza:
Hagyd rá anyudra. Sőt, még íratkozz be az általános iskolába is, így már nem csak a külcsínre, de a belbecsre is írígykedhet majd.
14/17 anonim válasza:
Ez valami google fordítóval lett írva?
Bár sokszor még azt is jobban megértem, mint ezt. Szégyelld magad! Légy már felnőtt ember létedre tisztelettudó az olvasó embertársaiddal szemben, és legközlebb fogalmazz értelmesen!
15/17 anonim válasza:
Anyudat elkapta a kapuzárási valószinűleg 😃 Nálunk én vagyok a ducibb, de mostohám feltékeny hogy ő vele apám alig foglalkozik, engem meg a párom a tenyerén hordoz még így is. Volt olyan hogy elöttem, meg főleg a párom elött a nappaliban kezdett el átöltözni, bugyi-melltartóra, bepucsítva, meg minden . Meg állandóan kapom tőle hogy a párom helyében már rég elmenekült volna előlem. A párom meg nevet ezen mikor mesélem neki, mert ő meg apám helyében a mostohámtól menekülne 😂
17/17 anonim válasza:
Ilyen bunkó válaszadókat!!! Valószínűleg beteg, azért ír így!!!!
Kérdező, mihamarabb költözz el, amint van rá lehetőséged!!! Anyukád csak tönkretesz. Kitartást addig is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!