Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket mennyire zavarna ha a...

Titeket mennyire zavarna ha a párotok legjobb barátja ellenkező nemű lenne?

Figyelt kérdés
Nekem fiú a legjobb barátom, sok kapcsolatom ráment erre, mert néhány srác ezt nem tudja tolerálni. :(
2010. aug. 10. 07:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Engem zavarna! Nekem ugyanis mindig úgy alakult, hogy fiúkkal jobban kijöttem, mint lányokkal (nő vagyok). Többnyire fiú barátaim voltak, és az a tapasztalatom, hogy előbb vagy utóbb a barátságból az lett, hogy többet akartak. Vagyis már nem hiszek különböző neműek barátságában. 5 éve vagyok együtt a párommal, azóta ő a legjobb barátom, el sem tudom képzelni másképp...
2010. aug. 18. 12:23
 12/17 anonim ***** válasza:

talán kicsit zavarna ha állandóan vele lógna, és ha azt érezném h elém helyezi bizonyos helyzetekben. De ha én is jól kijönnék vele és nem érezném h veszélyes a kapcsolatunkra nézve akkor még örülnék is neki.

Off:

Néhány hozzászóló azt mondja, h a párja a legjobb barátja. Szerintem ez tök más, ő a szerelmed és ezen kívül kellenek barátok is, nem helyettesítheti egyik a másikat.

2010. aug. 18. 13:10
 13/17 anonim válasza:
Sztem jó haverság lehet, de barátság nem mert akkor már túl közel kerül 2 ember egymáshoz...Ezért zavarhatja esetleg a barátod. De ezt is meg lehet oldani pl azzal h hármasban taliztok....és akkor látja hogy csak barátok vagytok és még össze is barátkozhatnak...
2010. aug. 18. 13:49
 14/17 anonim ***** válasza:

Az én legjobb barátom is pasi.Még oviból ismerem kb. azóta elválaszthatatlanok vagyunk.A barátom meg tanulta ezt kezelni nem féltékenykedik...

18L

2010. aug. 18. 14:03
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha valakinek ez gond lenne akkor abban a kapcsolatban nagy gondok vannak..ezekszerint ott hiányzik az egymás közötti bizalom.
2010. aug. 18. 14:49
 16/17 anonim ***** válasza:
Az én legjobb barátom fiú. Minden páromnak megmondtam, hogy ne kényszerítsen választásra , mert őt fogom választani. Az idő engem igazolt.
2010. aug. 18. 15:10
 17/17 anonim ***** válasza:
Az én barátom legjobb batátja lány.. sőt 2 lány xD néha furcsa mikor aztmondja hogy ja mikor felkeltem és merevedésem volt akkor nézett egy nagyot a Kitti én meg mi? hogy látta? erre ja együtt aludtunk.. ráadásul nem francia ágy.. De am megszokható :)
2010. aug. 18. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!