Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apukámban felmerült egy...

Apukámban felmerült egy kérdés, szerintetek jogosan?

Figyelt kérdés

Ők 20-as éveik elején házasodtak össze anyuval.

Nővérem 25 lesz és még nem házas, én még nem vagyok 20.

Azt mondja apukám,hogy szokta látni a fiatalokat (16-22 éves párok), hogy már gyerekük van és milyen jó ez így...

Vajon ők miért nem tudták nekünk azt a látást megadni, miért nem tudtak úgy nevelni minket, hogy mi is kiegyensúlyozottan 20-as éveink elején,vagy hamarabb kössünk házasságot és egyáltalán jobban foglalkozzunk ezzel a kérdéssel?

Jogos ez a kérdés? Lehet így nevelni a gyerekeket?

2010. aug. 9. 21:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Utolsó és hol a testvére a klassz 17 évesnek? Arra ugye már nem futotta?

De a lényeg,hogy aki fiatalon házasodik annak is lehet szép élete és fordítva.. ez nem nevelés kérdése.

2010. aug. 9. 22:17
 12/15 anonim ***** válasza:
űNem utolsó bocs.. 22.13-nak írtam
2010. aug. 9. 22:18
 13/15 anonim ***** válasza:
41%

22:17

Vegyél be egy irígység elleni tabit!

2010. aug. 9. 22:19
 14/15 anonim ***** válasza:

22:17

inkább neveljen fel egy gyereket és adjon meg neki mindent, mint hogy szüljön 3-4 et és ne legyen mit az asztalra tenni..

2010. aug. 9. 22:52
 15/15 anonim ***** válasza:
24%
Szia! Ez nem nevelés kérdése. Mama 19 évesen ment férjhez, 20 évesen lett terhes, anya 22 évesen szült engem, testvéremet 26 évesen és már iszonyú öregnek számított a szülőszobán. Ma a pénz az ami főként dominál, meg iszonyúan bosszant engem annak ellenére hogy nem érint, hogy a "kiélni magát". Na most bocsánat, mi ez a szöveg, hogy 30 alatt élni kell nem gyereket nevelni? Nálunk soha senki nem vált el a családban, pedig mindenki fiatalon házasodott és szült és mind boldog házasság. Generációkon keresztül egyetlen egy válás sem volt. Ezek után ne mondja már nekem senki, hogy a fiatalon köttetett házasságok érnek hamarabb véget. Pont hogy ez az "úristen már milyen idős vagyok" pánik miatti házasságok dőlnek be, mert az köttetik sietségből. Szülésnél egyrészt pénz ugye ami nagy gát, ez teljesen érthető, a másik, hogy megszólják aki fiatalon (18 felett azért) terhes. Aki 30 alatt terhes az már biztos "pórul járt". Holott biológiailag a húszas évek a legalkalmasabbak a gyermekvállalásra. Szóval ezt az oldalát én képtelen vagyok felfogni és megérteni, az anyagi része más, tehát akinek nincs pénze munkája érthető miért nem vállal még gyereket. Ez nem nevelés kérdése.
2010. aug. 10. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!