Hogy vezethetném be, hogy többször kimondjuk az "szeretlek" szót ?
Figyelt kérdés
Gyerekkoromban soha nem mondogattuk, egy ideje viszont elkezdett zavarni. De főként az, hogy pl édesanyámmal mostmár könnyen kimondjuk, de édesapámmal és testvéremmel máig nagyon nehezen és akkor is valamiféle kellemetlen érzést generál. Pedig nagyon szeretem őket és tudom, hogy ők is.2020. nov. 3. 20:31
21/24 anonim válasza:
Most komolyan amiatt írtok ilyeneket nekem, mert a CSALÁDOMMAl-akikkel ettől eltekintve tökéletes a kapcsolatunk-, érzelmileg nyitottabb kapcsolatra törekszem? Mert igenis néha jól esne hallani tőlük, hogy szeretlek?
Idióta értékrended van, Orbán is azt mondja, hogy számítanak az emberek, szóval gondolom neki is hiszel, nemde? Tulajdonképpen képmutatást vársz el, mert oké, hogy szeretnek, de ezt nekik mondogatni is kelljen, hogy te örülj magadnak? Vagyis legyenek mások, változzanak meg valamiben? Iszonyat gyerekes vagy.
22/24 anonim válasza:
Sehogy. Megkérheted, hogy mondják többször-zavarni fogja őket. Apámmal bármikor lehet mondani, anyám egyszerűen nem képes rá, attól még nem jelenti azt, hogy nem szeret, mivel mindent megtett. Az ember annak örülne, ha többet kaphatna, de lehet, amit a másik ad, az a maximum, amire képes. Vagyis amit előzőleg már írtak, mindenki máshogy szeret, addig légy hálás, amíg nem üres szavakat hallasz. :)
23/24 A kérdező kommentje:
21, megis hogy jon ide a miniszterelnökötök? 😂 Nem Magyarorszagon élünk, hidegen hagy mit mond, elhiheted.
És en vagyok gyerekes.
Na hello, örültem.
2020. nov. 4. 17:16
24/24 anonim válasza:
Örülök neki, hogy átment a lényeg... bizonyám, te vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!