Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ebben az esetben anyának van...

Ebben az esetben anyának van igaza vagy valóban velem van a baj?

Figyelt kérdés

Augusztus közepe óta nem dolgozom. Azóta folyamatosan állást keresek, számtalan helyre elküldtem az önéletrajzom, állásinterjúkon is voltam.

Ettől eltekintve jelenleg a jogosítvány folyamatban van, egy képzésre járok, hamarosan egy újabb képzést is elkezdek. Valamint hamarosan fogok mennyi nyelvvizsgázni és egy újabb nyelvtanfolyamot is elkezdek. Sajnos (vagy nem), de ki kell hangsúlyoznom, hogy saját keresetemből fizetem ezeket, valamint mindent, amire szükségem van.

Az elmúlt pár hétben anya meg van körülbelül őrülve, azt hiszi, hogy nem csinálok semmit. Egy hete össze is veszett velem emiatt. Nagyjából már elküldött volna gyári munkára szellemi beosztásra (ahová eredetileg nem is felel meg a papírom) hajnali és késő esti buszjárattal Az ország keleti részén élek, amúgy sem egyszerű a jelenlegi helyzetben munkát találni, de eddig sem volt egyszerű. Igazából nem értem, miért van megőrülve, mert legkésőbb nyárra minden papírom meglesz és nyitott szemmel járok, ha találok munkát, egyértelműen megyek dolgozni. Nekem sem az a célom, hogy "lopjam a napot".

Még itthon élek, ahogyan fentebb is írtam, mindent magamnak fizetek ki. Mosok, takarítok, minden házimunkát megcsinálok itthon, amit csak tudok/lehet, hogy anyának erre se legyen gondja.

Igazából most teljesen kétségbeestem anyán, úgy érzem az elmúlt időszakban teljesen kifordult magából és ezt nem veszi észre magán, hiába ültem le vele már beszélni erről.

Ebben az esetben tényleg én lennék a semmirekellő link alak?

26n

2020. okt. 29. 16:22
 1/5 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem te is tudod a választ. Nem te.
2020. okt. 29. 16:27
 2/5 anonim ***** válasza:
59%
Te is tudod erre a választ,tehát mi a kérdés?
2020. okt. 29. 16:31
 3/5 anonim ***** válasza:
50%

Vagy te ferdítesz, vagy anyud lett egy életunt idióta.

Hiányzik anyudból valami (segítek, kb. 15 cm).

2020. okt. 29. 16:32
 4/5 A kérdező kommentje:
Semmi célom ferdíteni, mert tényleg aggaszt a mostani helyzet. Igazából a legeslegelején, miután megszűnt a munkaviszonyom tény, hogy volt egy olyan hetem, amikor kicsit "befordultam" és nem akartam ki sem tenni a lábam a szobából, de ahogyan fentebb is írtam, ez nem állandósult, sőt (valószínűleg a munkám miatt is lehetett ez, mert olyan területen dolgoztam, ahol majdhogynem mindennaposak voltak a halálesetek)
2020. okt. 29. 16:35
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Sztem anyukád is kétségbe van esve, csak nem tudja jól kezelni és ezért rajtad veri le. Ez az elmúlt pár hónap mindenki számára nagyon megterhelő volt lelkileg, és máshogy reagálunk a minket ért hatásokra. Őszintén szólva, sztem valójában attól fél, hogy nem fogsz tudni elhelyezkedni, én vmiert inkább egy tehetetlen dühöt érzek ki belőle a leírtak alapján. Szóval tudom, hogy neked is nehéz, mert ellened irányul, de próbálj meg türelmes lenni vele és ne vedd magadra, főleg ha tiszta a lelkiismereted. Esetleg próbálj meg szervezni vmi egyszerű, közös programot, ami nem kerül pénzbe, és elmondhatod neki, hogy bánt téged, hogy így viselkedik, pedig mindent megteszel. Kommunikálj vele és akkor lehet ő is jobban megnyílik feléd.
2020. okt. 29. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!