Hol lennétek egy műtét után?
a lakásomban
max fél nap után vérző sebbel is menekülnék a szülői házból,nem birom ha körül vagyok ugrálva:D
Attól függ milyen műtét. Nekem nagy hasi műtétem volt, örültem, hogy élek, és annyi időre fel tudok kelni ameddig elmentem wc-re. Nagyon jól jött a segítség. Ilyen esetben a szülői házra szavazok.
De ha csak egy "kis" műtétről van szó, ami után önellátó maradsz, akkor eszembe sem jutna elmenni otthonról.
15.34-es vagyok
Nekem felvágták a hasamat, 15 centis vágásom van. Szerintem menj a szüleidhez pár napra, és ha mégis jól érzed magad, akkor költözzél haza. Én a varratszedésig iszonyat nehezen mozogtam, aztán napról-napra jobb lett. Nehezet ne mlehet emelni 4-5 hétig, erre is figyelj.
Sok sikert! És gyógyulj meg!
Köszönöm, aranyos vagy (vagytok)!
Már 2 éve volt egy ugyanilyen műtétem, nem is tudom mi a jobb... Tudni, hogy mi vár rám vagy nem tudni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!