Hisztizik a párom. Mit csináljak?
Sziasztok!
Sajnos úgy alakult, hogy az elkövetkező egy hónapot iskolakezdésig végig kell dolgoznom, három műszakos munkarendben. Mindenki teljes támogat, a páromat kivéve. Ő rendszerint duzzog, hogy nem érek rá, hogy fáradt vagyok elmenni vele bárhová is. Bár szerintem ez egy hat napos éjszakás hét után nem is csoda. Nem érti meg, hogy diákként kötelező a szombati munka is, különben keresnek a helyére mást, hiszen megtehetik, vagyunk bőven. Anyukája is megmondta, hogy milyen kis munkab*zi vagyok, hogy dolgozni járok.
Most ahogy észrevettem haragszik rám a munka miatt. Nem nagyon keres, nem akar kommunikálni stb... Őszintén megmondva, én meg keresni nem is nagyon akarom, ha annyit nem ért meg, hogy dolgoznom kell, hogyha az egyetem alatt nem parizelen és kenyéren akarok élni. Most mi legyen? Túl makacs vagyok engedni, és ahogy észreveszem ő is. Ne keressem pár napig, hátha észbekap?
Köszönöm a válaszokat!
Egy párkapcsolatban meg kell érteni egymás helyzetét. Mint ahogy mi is, ti is, úgy nagyon sok pár van, akinek eltérő az anyagi helyzete, de ha az egyik nem bírja megérteni és támogatni a másik helyzetét, hát akkor csak annyit mondhatok: VISZLÁÁÁÁÁÁÁÁT!
De most tényleg, ne legyen már bocsi, de olyan önző, hogy azért mert neki nem kell dolgozni és unatkozik otthon a kis fenekén, hisztizik, hogy miért nem mentek ide-oda... Nincsenek barátnői? Menjen azokkal, téged pedig fogadjon el így, ezzel a helyzettel, ahogy vagy és ha nem tetszik, lehet menni! Ennyi!
akkor minek hivnád meg te kólára?
hivjon ő téged...
egyenjoguság hive vagyok,de mikor párom hasonlo miatt hisztizett (reggel 5kor mentem el itthonrol,és este 8ra értem haza,diákként dolgozva),ugy,hogy ő nálam lakott félig,de lakbérbe vagy rezsibe egy forintot se adott,de elvárta,hogy főzzek finomat,meg ne is dolgozzak akkor amikor ő igényt tart rám,akkor mondtam,hogy ok,akkor ha már ugyis nálam lakik,eszik,és minden,akkor fizetheti a fele lakbér,fele reszi,és bevásárolhat...azt a szájhuzást látni kellett volna eleinte...(én 70et se keresek diákként,ő 150 körül főállásban)
ne hagyd magad,attol hogy ő anyuci elkényeztetett kisfia,neked még nem kell ugy ugrálnod,ahogy ő fütyül...
Locsold le hidegvízzel, és közöld vele:
-Holnaptól neked kell eltartanod!
De most komolyan.
Az előzőkkel értek egyet.
26/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!