Milyen kifogást adjak be?
Figyelt kérdés
Mit mondj szuleidnek ha eltörtél egy légycsapót? (Műanyag légycsapó)2020. okt. 23. 16:50
11/50 A kérdező kommentje:
#9 THX Örök hala
#10 Nem csak 30 percig azt hallgatnam h: hogy tort el, mert tort el, tok uj volt, mg a, meg b, meg c. Meg ilyen hulyesegeket.
2020. okt. 23. 17:08
12/50 anonim válasza:
a légycsapó kipurcant, de legalább a légy se zümmög többet :D
13/50 anonim válasza:
Anya megtámadott a légycsapó! Csak egyikünk élte túl...
14/50 anonim válasza:
A haverod talpát csapkodtad. Akkor is eltört volna ha legyet csapkodsz, nem? Egyszerűen mond azt, hogy leakartál csapni egy legyet. Akár azt is mondhatod, hogy a haverod talpán volt, ha nagyon nem tudsz kitalálni semmit. Nem kell nagy ügyet csinálni belőle, én is törtem már el légycsapót, nem lett belőle semmi baj. Ha meg tök új volt, akkor a légycsapó a hibás, hiszen arra találták ki, hogy csapkodjanak vele. Egy jó légycsapó nem azért törik el, mert óvatosan csapkodod vele valakinek a talpát. A légyre nagyobbat szoktak ütni, és azt is ki kellene bírnia.
15/50 anonim válasza:
Anya, véletlenül eltörtem a légycsapót! Boo-Hoo.
16/50 anonim válasza:
Képzelem milyen gyengén csapkodtad ha el tört 🤣
Mond hogy csapkodtad a legyeket és el tört. Vagy mond el az igazat és kérj elnézést
17/50 anonim válasza:
Kedves Szüleim! Mint ismeretes, kitört az őszi szünet. Ez gyakorta azzal jár, hogy a szeptember óta felgyülemlett iskolai feszültség feloldódik egy idétlenkedés formájában. Ez történt nálunk is. Ennek áldozata a szegény műanyag légycsapó lett. Sajnálom, és hétfőn, majd ha kinyit a 'mindent is' árusító kínai bolt, jóvá teszem a zsebpénzemből, beszerzem a légycsapót. Megértéseteket hálásan köszönöm.
19/50 anonim válasza:
Pont tegnap a négy éves fiam tört el egyet. Büszkén jött, hogy csinált magának egy sétapálcát. Nem haragudtam rá!
20/50 anonim válasza:
Anya eltört a légy csapó,mert megláttam egy legyet és olyan erősen csaptam oda,hogy eltört
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!