Mi van akkor hogyha ilyenkor nem veszem fel a telefont?
Figyelt kérdés
Az egyik családtagom meghalt,nyomozás folyik.
Hívott már 2x a rendőrség,gondolom közlik ,hogy mi történt és behívnak. Viszont nem vettem fel.
Egyszerűen nem bírom végighallgatni ahogy elmondják. Konkrétan nem bírnám.
Ezért felelősségre vonhatnak?
2020. okt. 23. 15:45
11/22 anonim válasza:
Igen, bírom amikor Mentalista és a többi gyilkossági sorozatokban milyen lazán kezelik a hozzátartozók, amikor egyik rokonuk/barátjuk meghalt sőt meggyilkolták... Természetesen óriási sokk lehet az ilyesmi, el se tudom képzelni milyen megterhelő lehet mentálisan és nem hiányzik még egy nyomozó faggatózása. Kitartás neked!!
12/22 anonim válasza:
11, pont a sokk miatt előírás a személyes közlés.
13/22 anonim válasza:
"A rendőrséget pedig nyilván nem lehet visszahívni"
Aztán már ugyan miért ne lehetne?
12!
Itt nyilván nem a tényt akarták vele közölni, hiszen már tudta
14/22 A kérdező kommentje:
De igen,a tényt akarták közölni,hiszen nem tudták,hogy egy közös ismerősünk már mondta nekem. Utolsó: tényleg köszi az együttérző szavakat....jó ember lehetsz...
2020. okt. 23. 18:18
15/22 anonim válasza:
Ne haragudj, de nem úgy jön le a kérdésedből, mintha együtt érzésre számítanál, de oke: részvétem. Most akkor nyugi van? Nem, telefonon nem közli a rendőrség senki halálhírét. Jó mese, de kicsit tovabb kellett volna gondolnod. Amugy elarulod, miert nem tudod oket visszahivni?
16/22 A kérdező kommentje:
De igen,telefonon akarták közölni,hidd már el.
Nem lehet visszahívni a számot,talán azért :)
2020. okt. 23. 18:26
17/22 anonim válasza:
Nincs olyan szam, amit nem lehet visszahivni. 😗
18/22 A kérdező kommentje:
Érdekes,akkor biztos bolond vagyok :)
Még egyszer köszi és Neked is szép napot!
2020. okt. 23. 18:29
19/22 anonim válasza:
"Érdekes,akkor biztos bolond vagyok :)"
🤗 Egyetértünk.
20/22 anonim válasza:
Ha nem vetted fel, akkor honnan tudod, hogy a Rendőrség hívott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!