Jövőhéten elmennénk a párommal 3-4 napra kikapcsolódni. A kutyámat nem tudjuk vinni. Apukámat műteni fogják azon a héten, így nem szeretném anyura zúdítani ezt is.
Arra gondoltam, megkérném a párom édesanyját, hogy vigyázzon rá. Szabadságon lesz, és imádja a kutyust.
Szerintetek megkérhetem? Vagy bunkóság lenne?
Meg tudom oldani máshogy, de tudom hogy az anyósomnál nagyobb biztonságban lenne, és megkapna tőle mindent.
Csakhogy hullik a szőre, ezért vagyok ennyire bizonytalan, hogy elvállalná-e.
én beszélnék a párommal, hogy szerinte mit reagálna az anyja. ha azt mondja, hogy tuti nem, akkor felesleges megkérned, max arra megkérheted, hogy járjon el naponta egyszer és adjon neki enni meg inni. ez simán belefér, mi is így szoktuk. de ha azt mondja, hogy nyugodtan, akkor kérdezd meg. hátha. de én így szoktam, hogy vagy a testvéremet vagy a szomszédot vagy valakit megkérek általában, hogy reggel vagy este amikor ráér ugorjon be hozzánk és adjon neki egy kis kajcsit meg inni. kibirja a kutya egyedül addig a pár napig. én nem szeretem vinni őt csak úgy mások "nyakára", van neki saját otthona és van aki beugorjon hozzá megetetni. de nyugodtan megkérdezheted, nincs abban semmi bunkóság.
2010. aug. 9. 08:45
12/16 anonim válasza:
Az anyósjelölt szereti a fiát, szeret titeket együtt, imádja a kutyát: mi a probléma? A szőrt majd összeporszívózod, ha hazajössz. Ha valakinek segítségre van szüksége, az segítséget kér. Ha neki van a te segítségedre, akkor ő is szól. Ilyen egyszerű.
2010. aug. 9. 08:46
13/16 anonim válasza:
Ha apukád kórházban lesz, attól anyukád tud rá vigyázni, nem fog egész nap a kórházban ülni, a kutyád meg gondolom elvan pár órát egyedül, hiszen te se vagy otthon egész nap... Hol itt a gond?
2010. aug. 9. 09:03
14/16 anonim válasza:
Sokan nem egyeznének bele.. Itt csak 1 ember beleegyezése kell, tényleg nincs értelme a kérdésednek, beszéld meg a pároddal, vagy az édesanyjával. Felesleges itt verni magad.
2010. aug. 9. 10:06
15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat.
2010. aug. 9. 10:37
16/16 anonim válasza:
Állatmentes lakásba,nem szerencsés kutyát megőrzésre vinni.(Én nem tenném)
Ha el is vállalja,lehetnek problémák,ami rossz szájízzelt szül és kivetődhet a későbbi kapcsolatotokra.
Anyukád gondolom napi kétszer meg tudja etetni a kutyát,sőt,ha egyedül lesz,még talán jól is jön neki a "társaság".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!