Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Voltatok már úgy, hogy legszív...

Voltatok már úgy, hogy legszívesebben mindent felrúgnátok magatok körül? Minden kapcsolatot, eldobnám a telefonom és "világgá mennék"!

Figyelt kérdés
Nem vagyok egy hisztis tini, 33 éves nő vagyok szerintem teljesen reális életképpel. Van jó állásom, megfizetnek, megbecsülnek, amolyan apró munkahelyi gondok persze vannak mint mindenhol. A párom szeret, van hol laknunk, kedvünkrevaló, csinosítgatjuk él elégedettek is vagyunk vele. A kapcsolatunk harmónikus, jól érezzük magunkat együtt, rengeteget beszélgetünk, sétálunk, kirándulunk, háztartási munkákat kb 70%ban ő végzi. Nem dicsekedni akarok vagy panaszkodni, egyszerűen megőrülök magamtól, hogy ugyan meg vagyok őszintén elégedve az életemmel, mindenem megvan és valami mégsem lehet jó? Vagy már jó dolgomban nem tudok mit csinálni? Felmérem, hogy sok embernek nincs mit enni, nincs munkája, tele van fizetetlen számlákkal, egy rossz párkapcsolatban él, barátok nélkül... Egyszerűen nem akarok menekülni, de mégis annak tűnik.:(
2010. aug. 9. 06:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Eddig mindig volt valami, amit el keleltt érni, meg kellett valósitani. Ez hajtott benneteket. Most minden rendeződött, kicsit céltalannak érzed magad, minden megy a maga utján, monoton. Ki kell találnotok valami olyan programot,amely több ennél, izgalmat, a most "divatos" kihivást jelenti.Gyereket csak akkor szabad vállalni, ha érzelmileg készen állsz rá.Az egész életre szól.Ha még is meggondolod magad, ott nincs vissazlépési lehetőség, mint egy hobbinál.Inkább próbálj meg másoknak segiteni valamiben, amit szeretsz csinálni, valamilyen közösségi munkára gondolok, amit a pároddal közösen végezhettek. Ezáltal új embereket ismertek meg, fontosnak érezhetitek magatokat és kialakul az a felelősségérzet is,amely a gyerekválaláshoz kell, amitől most még félsz.
2010. aug. 9. 09:14
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem is az van, amit leírtál a kérdésedben, mintegy megválaszolva a kérdésedet: jó dolgodban stb, stb. Szerintem próbáld ki, hogy kiköltözöl v.hová az Isten háta mögé, akár a puszta természetbe sátorral, vagy v.milyen kis falucskába, ahol egyszerűen élnek az emberk, 2-3 hétre. Mikor hazajössz, rá fogsz jönni sok dologra. Szóval, szervezz magadnak egyfajta túlélőtúrát.
2010. aug. 9. 21:11
 13/14 A kérdező kommentje:

Nem panaszkodom, de szinte az Isten háta mögött lakunk, egy Pest megyei pici falucskában, napi 4 órát ingázok a munkahelyemre, egyszerűen élünk, nincs tv-nk, max dvd-zünk a nekünk tetsző filmeket, olvasunk, társasozunk, kiskertet csinálunk, természetes dolgokkal vesszük körbe magunkat. Munka után hol főzök, hol teregetek, ruhákat hajtogatok, + valami apróságot még hozzáfogok, pl mikró takarítás, konyhaszekrény egyik fele stb. szóval nem unatkozom. Ha éppen nincs ilyen munka, eljárunk bringázni, futni, kutyákat sétáltatni stb. A munkamegosztás arányunkat azért írtam, hogy érzékeltessem, hogy nincs rámszakadt háztartás, hogy amiatt lennék pl depis.

A gyerekkel kapcsolatban nem félek/félünk a felelősségtől, csak 1000%-osan biztos akarok abba lenni, hogy tényleg akarjuk, mert nem lehet visszacsinálni, nincs olyan, hogy el vagyok fáradva, vagy nincs hozzá kedvem, szerintem egy gyerek minimum 24 órás "szolgálat" (ez így rossz szó) 20 éven keresztül és nem az anyagi részére értem, mert az egy másik dolog. Szóval elég összetetten látom a kérdést, az is lehet, hogy ez a baj, de mindenesetre mentálisan legalább szeretnék jó szülő lenni, ahhoz meg nagyon sok mindenre van szükség.

2010. aug. 10. 13:30
 14/14 anonim ***** válasza:

Csak nem te vagy Anita? :) Akinek a párja 60-as sapkát hordott és volt egy szolgálati kutyája... :)

Ha nem ,akkor bocs! Ha igen, légyszí írj privit!

2010. aug. 10. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!