Ezek után beszámolnál neki a sikereidről, terveidről?
Unokahúgom 2 évvel fiatalabb nálam. Évek óta érdekes a kapcsolatunk de próbálok hozzá rendesen állni. Az a helyzet hogy ha valamiről mesélek neki, hogy pl milyen tanfolyamra szeretnék menni vagy valahova el szeretnék látogatni majd mert tök jó hely akkor ő is elmegy oda direkt.
Elvégeztem egy műszempillás tanfolyamot, nem is vele közöltem csak kitettem storyba, erre egy hónappal később büszkén az orrom alá dörgöli, hogy ő is megcsinálta..
Tök fura mert veszek egy ruhát és nem sokkal később rajta is meglátok egy ugyanolyat. Évek óta már nagyon sok ugyan olyan vagy hasonló ruhánk, dolgunk van.. Már teljesen kikészülök ezektől a szokásaitól.
De mivel a rokonom ezért nem lehet semmit eltitkolni előle mert ha nem én akkor majd a rokonok elmondják neki és ugyan azokat az álmokat megvalósítja amik az én álmaim.
Mit lehet egy ilyen emberrel kezdeni? Miért csinálja ezt?
Te vagy a példaképe.
Amúgy neme rtem mi a problémád ezzel, hacsak nem irigy vagy rá, hogy neki is sikerül minden, nem te vagy a különleges kivétel.
13-as, miért lenne már irigy valakire, akinek önálló stílusa, önálló gondolata, önálló élete sincs.
Szimplán csak idegesítő a dolog, képzeld bele magadat.
Úristen. Nálam is ugyanilyenek a nővéremék.
Annyi különbséggel, hogy én ha elmondom, hogy szeretnék valamit (legutóbb pl egy új autót), de tudják, hogy én nem tehetem meg, fogják és megveszik maguknak. Mert ők kicseszett gazdagok. De mindennel ez van. Ruhával, koncertekkel, elektornikai eszközökkel, mindennel.
Ha én megveszek vmit, ők is azonnal.
Ha én szeretnék valamit, de nem vagyok szazmilliomos,mint ők, akkor megveszik.
Konkrétan én már nem is beszélek velük szinte semmit.
A legutolsó ilyen mocskos dolog az volt, hogy én évek óta nagyon szeretnék egy bizonyos kutyafajtat. De mivel még nincs kertes ház, így nem lehetséges.
És erre ok megvették azt a kutyafáját, és kennelben tartják. Nem is szeretik a kutyákat.
Én gyűlölöm ezt, és ráment a kapcsolatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!