Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megtudnám találni az apukámat?

Megtudnám találni az apukámat?

Figyelt kérdés

Tudom a születési dátumát, és a nevét. Nem várok el tőle semmit, csak szeretném jobban megismerni a gyökereimet, így magamat.

Hogyan tudnék kapcsolatba lépni vele/megtalálni? Valami nyomozó, ilyesmi?

help, légyszi:)

2020. okt. 13. 16:23
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

A mondatomban nem is volt semmilyen rossz hangsúly. Csak leírtam, hogy jól átgondoltam. Ne értsetek félre, én egyátalán nem várok boldog pillanatokat az adott személlyel:)

Nem az a célom, hogy egy hepi endet itt összehozzak, azzal, hogy megtalálom. Szimplán eldöntöttem, hogy miért ne, megkeresem. Veszteni valóm van? Nincs. Csalódni sem tudnék...:)

2020. okt. 14. 20:10
 12/16 anonim ***** válasza:

Rendben, azért bízom benne, hátha jól sül el! :)

Veszteni valód tényleg nincs, csak azért elég megviselő tud lenni, ha az ember a saját szüleiben óriásit csalódik.

2020. okt. 14. 20:17
 13/16 A kérdező kommentje:
Ez így van. :) Az életemet nem fogom leírni, de én már ténlyeg semmiben nem csalódok:)
2020. okt. 14. 20:25
 14/16 anonim ***** válasza:
Mi lett végül?
2022. jan. 25. 13:56
 15/16 A kérdező kommentje:
semmi:(
2022. jan. 26. 10:15
 16/16 anonim ***** válasza:
Sajnálom nagyon! :( Esetleg távoli rokonok?
2022. jan. 26. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!