Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az, hogy meztelenül mászkálnak...

Az, hogy meztelenül mászkálnak egymás előtt a családtagok, normális?

Figyelt kérdés
Barátnőm mondta, hogy neki egész kamaszkora kezdetéig az volt, hogy a családi házban anyu-apu, mindenki meztelenül mászkált pl. ha zuhanyozni ment. Nekem ez nagyon durva, szerinte ez természetes családon belül.

2020. okt. 12. 20:12
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 bubu9313 válasza:
22%
Szia! Szerintem egyáltalán nem természetes. Van egy hat éves kisfiam. Körülbelül három éve nem öltözök, vetközök vagy fürdők előtte. Az ilyen család számomra nem komplett. Sosem akartam volna apámat látni Adam kosztümben. 🙈
2020. okt. 12. 21:18
 12/65 anonim ***** válasza:
86%
Kinek mi a természetes.
2020. okt. 12. 21:24
 13/65 anonim ***** válasza:
79%
Juj az emberi test aztán tényleg nagyon természetellenes. Az meg van, hogy nem ruhában teremtettünk? Számomra fura, hogy néhányan ennyire zavarba tudnak jönni testek láttán. Mintha az valami undorító elfednivaló izé lenne.
2020. okt. 12. 21:45
 14/65 anonim ***** válasza:
85%
Pláne ilyen ostobaságokat írkálni, hogy otthoni meztelenkedés=nemi erőszak 🤦‍♀️
2020. okt. 12. 21:46
 15/65 anonim ***** válasza:
80%
Bezzeg a tök idegen pasi vagy nő előtt az egy éjszakás kaland közben simán ledobják az összes textilt. 🙃
2020. okt. 12. 21:48
 16/65 anonim ***** válasza:
34%
🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃
2020. okt. 12. 22:30
 17/65 anonim ***** válasza:
83%

Engem apa szexuálisan bántalmazott, pedig nem volt természetes, hogy egymás előtt meztelenek legyünk.

Ahhoz, hogy baj legyen, annál több kell, valami nagyobb egyéni probléma.

2020. okt. 13. 02:35
 18/65 anonim válasza:
88%
Nálunk a családban nem volt tiltott a meztelenség egymás előtt. Nagy melegben vagy a fürdőszobáből kijőve nem csavartuk magunkat törölközőbe vagy öltöztünk át köntösbe. A pizsamát is a szobában adtuk a gyerekre. Amikor lányom ovodás volt csodálkozva mesélte, hogy a kisfiúk leselkednek a kulcslyukon, ha a lányok a WC-be mennek. Nem láttak még meztelen gyereket?-kérdezte. Ma már boldog nagymama vagyok és egyik gyermekem se lett sérült az otthoni meztelenségtől és egyikkel se történt családon belüli szexuális bántalmazás. Nem ez motiválja a szülőt ilyen cselekedetre.
2020. okt. 13. 08:39
 19/65 anonim ***** válasza:
44%

Ha a meztelenség természetes lenne, mindenki úgy születne!

Nem azért vagyunk meztelenek, hogy a másik úgy lásson, és nem is azért veszünk ruhát magunkra, hogy takargassuk magunkat egy családtag előtt. Ha éppen fürödni vagy átöltözni kell, miért rejtőzködjenek egymás előtt az emberek, pláne a családtagok?

Egyetlen indok hangzott itt el: azért kell rejtőzködni, mert a másik családtag látványa nem tetszik. Nos, ez meglehetős tiszteletlenségről árulkodik. Annyira tisztelhetnénk legalább egy családtagunkat emberi mivoltában, hogy természettől adott kinézetét néha-néha elviseljük.

2020. okt. 13. 08:59
 20/65 anonim ***** válasza:
79%
Ez szerintem is szokástól függ, hogy kit hogyan neveltek és milyen közegben nőtt fel. Nálunk soha nem volt meztelenkedés, nem öltöztünk egymás előtt, nem mentünk be egymáshoz a fürdőbe, nem jártunk be a másik szobájába stb., tehát én elképzelni sem tudom, hogy meztelenül vagy lengébb/hiányos öltözetben mutatkozzak a családom előtt. Engem zavarna, kellemetlenül érezném magam, nekem ez undorító stb., de elfogadom, ha valaki erről mást gondol.
2020. okt. 13. 10:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!