Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg úgy a normális, hogy...

Tényleg úgy a normális, hogy barátok csak addig kellenek, amíg nincs az embernek párja?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

"Egy pasi miatt "eldobni" a barátságunk?"

Itt több olyan válasz is jött, amiből ez derül ki. Az embrenek csak addig kell a barátja, amíg nincs párja és ez így helyes?

Nem kellene a barátokkal is foglalkozni?

2010. aug. 8. 12:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Egyszer én is beleestem ebbe a hibába hogy nem foglalkoztam a barátaimmal egy nő miatt!Kb 2 éven keresztül!A csaj nem is bírta őket,meg ők se őt már az elejétől kezdve!De nem bántam meg,mostani barátnőmnél teljes mértékbe arra törekedtem hogy megismerje és elfogadják egymást!Így most mindenkivel annyit vagyok amennyit szükséges!
2010. aug. 8. 14:54
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem rám gondoltál. Nekem az a természetes hogy a párom az első, második stb, utána a szenvedélyem, munka stb. Nem a barátok az elsők. De nem is várok tőlük többet mint amit én adok és nem futok rögtön hozzájuk ha vége. Ez van én ilyen vagyok, mindenki máshogy gondolja. Akinek nem tetszik az ne legyen a barátom. Ha nincs párom akkor sem vagyok az a nagyon szoros kapcsolatokat ápolós fajta.
2010. aug. 8. 15:13
 13/13 anonim ***** válasza:

Nekem volt már párom, de sosem fordult elő az, hogy ezért ne törődtem volna a barátaimmal. Ugyanúgy összejártunk dumálni, meg mászkáltunk, csak nem olyan sokszor, mint régebben. Olyan helyzetben vagyok, hogy most én vagyok az, akit "dobtak" egy pasi miatt. Most a kapcsolatom a b.nőmmel, se neki a pasijával nem túl fényes. Összeköltöztek, és hát kiderültek dolgok a srácról....

Szóval, most b.nőmmel rehabilitáljuk a kapcsolatunkat. Remélem, sikerül helyrehozni!

2010. aug. 8. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!