Apám felesége leöntötte az új macbookomra a vizet. Nem tartja hibásnak magát. Mit tegyek?
Vettem egy új macbookot, éveken át erre gyüjtögettem a pénzem és mikor ma átmentem hozzájuk hogy mutassak nekik rajta képeket azt mondja véletlenül leöntötte. Bele ment a billenytűzetébe a víz.
Apám is ott volt és egyikőjük sem érti miért vagyok ennyire kiakadva...
Most mit tegyek? 😡
Mit tegyél?
Szárítsd ki és kapcsold be.
Működik-e rendesen vagy nem?
Ha igen, akkor annyit mondasz, hogy máskor jobban vigyázzanak. És persze tedd el, ha nem dolgozol vele.
Ha baj van vele, akkor mondd meg, hogy szerelőhöz viszed. Ha javítható, akkor a javítás költségét fizesse ki, ha nem, akkor egy másik ugyanolyat.
"mikor ma átmentem hozzájuk hogy mutassak nekik rajta képeket azt mondja véletlenül leöntötte."
Írd le érthetőbben!
#15: +1. Kérdező, miért veszel ennyire túlárazott terméket? Aláírom, klassz, kicsiszolt, stb, de na. Ne dőlj be a marketingnek!
#16 igazat mond, csak a megkárosításnál legyél óvatos, ne lássák a szándékosságot.
#17 lehet, hogy nem számítógépezik a luvnya, plusz fogalma sincs a mekbúk eer értékéről.
Azért itt vannak nagyon rosszindulatú emberek.
Miért nem lehet elhinni, hogy tényleg véletlen volt?
Viszont aki egy véletlen balesetre úgy reagálna, hogy legközelebb ő szándékosan teszi tönkre az illető cuccát, azt nagyon-nagyon undorító embernek tartom.
Amit jogosan elvárhat, hogy fizessék ki, ha javítani vagy cserélni kell az eszközt. Vagy egy olyan átvizsgálást, amit valaki korábban írt.
És joggal vetődik föl a kérdés, hogy ha nem használta, minek volt elő a féltett, drágán vett eszköz. Ilyen értelemben saját magát is hibáztathatja egy kicsit a kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!