Hogy békíthetném ki a párom anyukámmal?
Anyádnak azért mert idősebb, már szabad vádaskodnia? Vagy mert te vagy a lánya? Kivel akarod leélni az életedet? Még te sem szakadtál el anyucitól, ahogy elnézem. És ez még sok konfliktust fog okozni nektek.
Sőt, ha az én fiam tette volna ezt, visszavittem volna a 30 ezer forintot, és úgy kértem volna bocsánatot.
"Anya, ha nem emeled fel a seggedet és nem kérsz bocsánatot a Gézától-pasid neve példának, de kicserélhető-, engem addig nem látsz, amíg a Janikát-öcsike, az ő neve is kicserélhető- véded."
Ennyivel lerendezném a konfliktust.
Ne haragudj kérdéző, de ha az anyósom így ugrana a szarkavaró, lusta dög sógoromnak, én is elküldtem volna a vérbe! Ennél sokkal durvábban is!
Ha ennyire véded anyádat, menj a pereputtyodhoz, de párkapcsolat címszó alatt ne csessz ki legközelebb egy férfival se! Ha ennyire nem tudsz kiállni a párodért, szexkapcsolatnál komolyabb dologban ne is gondolkodj, evvel is megkímélnél sok (alap járaton) tök normális férfit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!