Egyszerűen már utalok itthon lenni. Sajnos a nagyanyamnal lakunk🤦♂️, aki egy elviselhetetlen személyiség és mivel elég kicsi a ház így anyámmal vagyok egy szobában. Már nagyon idegesít hogy semmi intim szféram nincsen. Egyébként jövőre leszek 18 éves. És mivel nincsen meg saját keresetem így elkoltozni sem tudok.
17/L
2020. okt. 6. 20:28
1/9 anonim válasza:
Diákmunka?
2020. okt. 6. 20:30
2/9 anonim válasza:
Az albihoz sok pénz kell és nem egy állandó állapot. 17 éves vagy, még 1-2 évet minimum várnod kell. Tanulni kell, legyen végzettséged, szakmád, nyelvtudásod, de még úgy sem könnyű. Egy normálisan fizető munka mellett sem könnyű egyedül, főleg albérletben.
2020. okt. 6. 20:37
3/9 anonim válasza:
Hát kezdj el valami saját keresetet.
2020. okt. 6. 20:38
4/9 anonim válasza:
Állandóan a könyvtárba lognek,ott tanulnek, és amikor lehet diakmunkaznek
2020. okt. 6. 20:41
5/9 anonim válasza:
Nem tudsz tenni túl sok mindent
Én is utáltam dolgokat, nekem is volt ilyen el akarok menni korszakom, de pénz nélkül lehetetlen.
Diák munka kevés lesz megélni, ha önálló akarsz lenni.
Egyenlőre menj el melózni, gyűjts amennyit tudsz, kutakodj mindig, semmi mást nem tudsz tenni
Aztán várd meg míg el tudsz helyezkedni rendes munkával, ahol már többet keresel, albérlet, és sipirc.
Sok sikert!!
2020. okt. 6. 20:41
6/9 anonim válasza:
Vagy kolesz
2020. okt. 6. 20:42
7/9 anonim válasza:
Kollegium. Bar ott sincs maganszfera, de anyadektol megszabadulsz.
2020. okt. 6. 23:06
8/9 anonim válasza:
Nekem lesz saját lakásom, jöhetsz nálam majd.
16f normális vagyok
2020. okt. 7. 01:00
9/9 anonim válasza:
Ha 18 évesen pucér seggel, végzettség, szakma és egy fillér nélkül nélkül elmész albérletbe, akkor egyenes utad lesz a tartós nyomorba.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!