Ha minden okkal történik, ennek mi lehet a magyarázata?
Szia!
Írtad, hogy még mindig vannak olyanok, akik öntik beléd a lelket. Nah ők az IGAZI BARÁTOK... a többi sosem volt az.
Szia!
Ismerek egy lányt akinek fantaszikus élete volt korábban mégnem egy nap beteg nem lett. Abba kellett hagynia az iskolát, vizsgálatok, műtétek időközben a szülei elváltak, ő pedig depressziós lett. A barátainak hitt barátai pedig nem támogatták többet, mert ugye megváltozott: nem volt ereje mosolyogni, többet sírt mint nevett és ez nem volt számukra már olyan szórakoztató. Könnyebb volt tovább állni.
Viszont egy nap betoppan az életébe a nagy szerelem!!:))Már nem is volt szüksége azokra a "barátokra", az az 1-2 igaz barát pedig bőven elégnek bizonyult. Azóta is boldogan él a fiúval, már volt esküvő, most várják a második babájukat.:) A többi "jó" barát pedig csak kesereg...
Hidd el minden okkal történik. Velem is történtek már nagyon szomorú dolgok az életem során de szerencsére kitartottak mellettem és kaptam tőlük rengeteg energiát!
Hidd el, most mélyponton vagy, de minden gödörből van kiút!:)
L/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!