Ki szólhat bele egy család életébe, jövőjébe? Inkább maradjak csendben?
Távoli rokonok és családbarátok is egyben (a nő anyukája az én tatámnak a másod unokatestvére). A nőt megcsalja a férje. Onnan tudom ennyire biztosan, mert velem...
Nem vagyok erre büszke, nem is fejmosást kérek, hogy mekkora k. vagyok. Rossz időszakomban talált meg a férje és úgy voltam vele, hogy amíg csak szórakozunk és titokban marad, semmi baj nem lehet. Január óta tart/tartott és rengetegszer voltam boldog mellette, de ez így nem mehet tovább. Annyira bűntudatom van...
Talán az segítene, ha beszélnék a feleségével. Megvan a beszélgetésünk, sms-ezésünk az elejétől fogva, az összes üzenet, amiket a virágok mellé kaptam, minden...
Anyukámnak annyit mondtam, hogy úgy hallottam, a férje megcsalja és lehet mondani kéne neki, de szerinte az ilyesmiből ki kell maradni és "mindenkinek megvan a saját keresztje". A legjobb barátnőm tudja a részleteket, szerinte maximum ideig-óráig érezném jobban magam, de utána fél Budapest rólam beszélne és ne akarjak egy válás közepébe csöppenni.
Én elvárnám, hogy szóljon nekem az aki tud erről.
Számomra "vétkesek közt cinkos, aki néma".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!