Van jó ok arra, hogy én engedjek?
Sziasztok!
25 éves fiú vagyok, most szombaton lesz a születésnapom. A barátnőm családja kertvárosban lakik, és mivel nagyon szeretnek engem, a párom szülei rendeznek egy partit nekem. És mondták, az egész családom hivatalos.
Nos, az anyai nagymamámmal van a gond. Egy éve nem beszéltünk, meggondolatlanul mindent kimond (ő azzal védekezik, hogy "ami a szívemen, az a számon"....), egy éve a barátnőmet sértette meg nagyon. Kánikulában voltunk nagymamámnál, barátnőm meg lengén volt öltözve, nagymamám meg azt mondta, úgy néz ki, mint egy k....va.
Barátnőmmel azonnal eljöttünk, és hát érthető módon nem szívleljük a nagymamámat (anyai). Nem kért azóta sem bocsánatot.
Anyám most hétvégére nagymamát is el akarja hozni, de megmondtam, amíg nem kér őszintén bocsánatot a barátnőmtől, addig nem kívánatos személy az életemben.
Anyám meg haragszik rám, hogy így viselkedem. Már különélek tőle, de azért zavar a viselkedése.
anyám - 70 - az üzekedő macskára is azt mondja, hogy kva. nem kell ebből ekkora ügyet csinálni, nem éri meg. egy öregasszony teljesen más világban nőtt fel.
azért persze el kell igazítani, hogy ez nektek rosszul esett és máskor inkább ne
Csúnya dolog a nagymamától, hogy nem kért bocsánatot amiatt az egy szó miatt!
De a barátnőd már bocsánatot kért azért mert egy idős ember házában, egy idős ember előtt lenge, számára megbotránkoztató ruhát viselt?
Ne vidd el a mamát, mert leéget.
Viszont a barátnőd ne sertodjon meg, ezen.
Ok máshogy gondolkodnak.
Náluk ez természetes, ők sem sertodnenek meg.
18
Akkor meg beleköt a hosszú hajába, a műkörmébe, a lábujja görbületébe. Az ilyen vénasszonyokoknak nem lehet jót csinálni. Szerintem nem az a megoldás, hogy én akarok megfelelni mindenkinek. Ha nem tetszik, el lehet egymást kerülni. Le lehet krvázni egy fiatal lányt mert nyáron nem magykabátban volt, de annak következményei vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!