Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vendégségben, ahol először...

Vendégségben, ahol először jártok el mertek menni nagydolgot intezni?

Figyelt kérdés

Megyunk a parom szuleihez szulinapozni, nem tul nagy csaladi haz, viszont cserebe 15 meghivott fo, egesz napos program.

Most tartunk lefele, nekem viszont mar kicsiket gorcsol a hasam (tegnap reggel wcztem utoljara) es erzem hogy nemsoka kakilnom is kene majs... Viszont nem szeretnek elmenni, mert nekem ez igy elso talalkozasra kicsit kinos lenne. Tudom hogy termeszetes dolog, de akkor is...

20/L

2020. szept. 19. 11:31
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
83%
Vendégségben sosem carok. Csendben becsinálok.
2020. szept. 19. 20:03
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
😁😁
2020. szept. 19. 20:21
 33/35 anonim ***** válasza:
100%

Elképzeltem, ahogy autóztok, párod vezet, te pötyögsz a telón.

Kicsim mit írsz?

Áh, csak kiírom gyakorira hogy merjek-e sz@rni anyédáknál.

🙄

2020. szept. 19. 21:49
 34/35 anonim ***** válasza:
100%
Nekem eléggé óramű pontossággal működik a hasam, minden nap mindig 10kor jön rám a napi kaka, és ez eddig mindig melóban volt. Mivelhogy cipelni nem fogom, bent meg azért "ciki" bűz gránátot hagyni magad után, én rájöttem, hogy az a legegyszerűbb, ha a "becsapódás" pillanatában rögtön húzod le a terméket. Utána a WC papír meg ilyenek az nem oszt nem szoroz, megvárja a második öblítést, az elsővel meg rögtön távozik a szag. Úgyhogy nincs is gond, mindenki boldog. Legközelebb próbáld ki.
2020. szept. 20. 00:08
 35/35 anonim ***** válasza:
22%

Remélhetőleg megkímélted magad egy AKÁR HALÁLOS KIMENETELŰ BÉLCSAVARODÁSTÓL...

Talán inkább a fiatalabb korosztály - tizen-huszonéves lányok - tartóztatják meg magukat ennyire természetes dolgoktól? Nekem a "volt" párom LAZÁN KIJELENTETTE (persze szigorúan négyszemközt!)

"ha fingasz egyet, legfeljebb majd jót röhögünk, hogy vulgárisan fejezzem ki magam" - nálunk így állt vissza egy ELMÉLETI BIZALMI index.

Én nem pironkodtam nagyon - legfeljebb magamban. Inkább nem szóltam többet megilletődöttségemben. (Nálam ennyiben merült ki az a bizonyos "szégyenérzet".)

Ui: nem emiatt az "elszólása" miatt kerülöm Őt a továbbiakban. Sok apró dolog vezetett már időközben "szakítások özönéhez"... A PLÁTÓI SZERELEM HÍVEI VAGYUNK EGYMÁSNAK!

Üdv: egy középkorú Hölgy kilenc évvel fiatalabb Hódolóval megáldva... :)

2020. szept. 26. 06:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!