Nem akarom, hogy párom sógornője eljöjjön hozzánk, hogy akadályozzam meg?
tipp: hivd meg egy kinti vacsorára vagy ebédre. És akkor nem kell főznöd othon. Ennyi.
És többet vagytok kint nektek is jó időtöltés lesz.
Mi altalaba olyankor kint eszunk
Mindenképpen én akarom őket megvendégelni, és hát hülyén is nézne ki, hogy jönnek lakásnézőbe, aztán elvisszük őket külső helyszínre. Köszönöm a tippeket, kicsit megerősítettetek lélekben, igyekszem felkészülten várni. Csak sajnos félek, hogy már nem fogom bírni cérnával. Nagyon sok van a rovásán, nem véletlenül nem találkoztunk évek óta. A legutóbbi alkalommal úgy odaszólogatott, hogy inkább elköszöntem tőlük, mert már-már ott tartottam, hogy beverek neki egyet. Ezt mondom úgy, hogy kb. általánosban ütöttem meg valakit utoljára, akkor is csak védekezésből.
Majd meglátjuk mi lesz. A hónap végére beszélték meg a párommal. Ha addig valaki tud okosat írni, ne tartsa magában. :))
Valaki jól írta, hogy az ilyen elégedetlen, kötözködő embereket a vidámság, derű, boldogság, önbizalom bosszantja a legjobban. Te ismered, próbálj meg minden megjegyzésre valami frappáns választ előre kitalálni. Legyen kicsit vicces, kicsit lenéző. Az is nagyon sértő tud ránézve lenni, ha eltúlzod a kedvességet, és ebbe bele sem tud kötni. Pl. nevetve: "Jaj, ez milyen aranyos megjegyzés volt!" "Olyan vicces vagy!" Persze azért erősen eltúlzott hangsúllyal. Ő fog robbanni, és ő fogja nevetséges vagy kínos helyzetbe hozni magát. Ha viszont nem piszkálódik, akkor inkább csak a távolságot tartsd.
Ha mégis sértő akarsz lenni, néhány megjegyzésötlet:
Fordulj a párod testvéréhez és kérdezz ilyeneket:
"És ti hogyhogy még együtt vagytok?" "Otthon is ezt csinálja?"
Voltak nálunk azóta többször is. A lakásra meg a kajára nem szólt egy rossz szót sem, meg úgy összességében normális volt - az idegesítő nyávogó hangját leszámítva - úgyhogy azt gondoltam, neki is jót tettek az elmúlt évek :) Aztán a legutóbbi alkalommal már nem ment a színészkedés, ismét kezdődtek a pofavágások, a kétértelmű beszólások meg a szurkálódó, megvető megjegyzések. Tehát ugyanaz a műsor, mint régen, ami miatt évekig kerültem mint a tüzet. :)
Úgy csináltam, mint aki nem veszi észre, hogy engem próbál alázgatni, és a látogatás végén közöltem a párommal, hogy én többé nem teszem ki magam ennek többször. Ha jönnek még hozzánk, akkor ezentúl nekem házon kívüli programjaim lesznek, hozzájuk meg biztos hogy sose fogok elmenni. Sőt, most lesz a 2. esküvőjük, én azt is kihagyom. Remélem veszi a lapot, és ő sem fog eljönni a miénkre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!