Nem akarom, hogy párom sógornője eljöjjön hozzánk, hogy akadályozzam meg?
Miért kell étellel várni?
Ebédre vagy vacsorára szól a meghívás?
Mert egyébként veszel sós és édes aprósütit, kávé, ásványvíz, valami üdítő és szevasz!
Egy pár esetén bunkóság csak az egyiket meghívni, kivéve, ha volt már közöttetek a sógornővel komoly, megbocsájthatatlan cirkusz, mert akkor érthető.
Én mindkettőt meghívnám, - "Gyertek el...!" - és ha bunkón viselkedik, nagyon FINOMAN, de határozottan visszautasítanám - hogy mindenki számára látsszon a kettőtök közötti szintbeli különbség - és legközelebb már nem hívnám.
Nem dobhatom ki, bármit csinál, ez a dühítő. Mert ha nyíltan egymás ellen fordulunk, akkor a párom meg a testvére között problémák lesznek, és ezt nem akarom. A tesója ugyanis nagyon normális, kedvelem eléggé, de a kétszínű feleségétől a falra mászok. Én tűrök, tűrök, de annyi kétértelmű megjegyzést, fintort meg pofavágást nyeltem le eddig tőle, hogy már nem bírom tovább. Ismerem magam, és félek, hogy ha megint ezt csinálja, robbantom a bombát.
Az jó ötlet, hogy megkérdezem a párom tesóját, hogy mit szeretnének enni, csak ismerem már mint a rossz pénzt, belekötne még akkor is ha sztárszakácsot hívnék el a konyhánkba főzni, csak azért mert tőlem kapja. Ehhez már nincs elég idegrendszerem.
Ebédidőben jönnek. Nyilván nem hívjuk csak a pár egyik tagját, igazából nem szükséges meghívni őket, pároméknál elég közvetlen a viszony. A tesója kíváncsi a lakásra, tehát egyértelmű hogy jön, a felesége meg követi mint a kiskutya.
A párodra és a testvérére tekintettel akivel jóban vagy szerintem egy alkalmat el kell viselni. Mert ez a párod otthona is. Ha a nő beszól valamit ami neki nem tetszik udvariasan de határozottan megmondod hogy neked így tetszik. Ennyi. Ha ebédidőben mennek messziről én márcsak a két fiú miatt megvendégelném őket. Nem kérdezném meg hogy mit akarnak enni, csak azt hogy esetleg van-e valami étel intoleranciájuk. Húslevest pl nem nagy ördöngösség megcsinálni. Másodiknak pedig valami egyszerűen elkészíthetőt pl húst sütőzacskóban sütve (gyakorlatilag semmit nem kel csinálni vele csak megfűszerez i) valami körettel.
Ne hagyd hogy elhomályosítson a gyűlölet, azt gondol a nő amit akar, de ez a párodrol is szól nem csak rólad. De ha nem ízlik neki a fősztöd akkor megmondod hogy te így csinálod mert ti így szeretitek. Pont. Ne hagyd hogy felülkerekedjen.
Hát szerintem a párod meg a testvére miatt bírd ki, főleg ha úgysem találkoztok gyakran.
Ha beszól valamit vagy célozgat akkor vágj vissza, de csak finoman hogy ne te kerülj ki a végére rosszul.
Pl. megszólja a kaját, akkor mond meg nyugodt hangnemben hogy te meg a párod nagyon szeretitek.
Megszólja a lakást, megmondod hogy ti így képzeltétek el és nagyon örültök hogy sikerült megvalósítani végre.
Szóval így 'rákontrázni' hogy azt lássa nem tud felhúzni és ettől valószínűleg ő fogja rosszul érezni magát hogy nem jött össze neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!