Most ez komolyan kötelező?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok, párommal fél éve együtt lakunk (ő 21 éves). Nemrég jöttünk haza egy 10 napos horvátországi nyaralásból. De persze a szüleim is szeretnének menni, de én mondtam nekik, hogy a párom nélkül nem! Ebből lett egy nagy családi botrány, hogy mi az, hogy én nem vagyok velük képes menni, meg persze kibukott, hogy utálják őt, meg kaptam mindenfélét a fejemre. Mondtam nekik, hogy akkor sem megyek, menjenek el 3-an. Erre persze az jött, hogy olyan nincs, akkor ők se mennek sehová. Úgy volt, hogy most hétvégén lenne ez a kiruccanás, mert utána már nem tudnak menni. Erre öcsém ma azzal jött, hogy 20-tól megyünk egy hétre. Nekem meg erről egy büdös szót nem szólt senki, de még most sem! Ha öcsém nem mondja, nem is tudok róla. Most komolyan, külön élek tőlük, persze vissza akarnak rángatni, de én meg nem szeretnék, (különböző okok miatt amit itt nem szeretnék részletezni), és akkor kötelező velük mennem? Miért nem tudnak elmenni ők külön? Hiába mondtam, hogy én itthon maradok a mamával, mert már 80 éves és így is fél, nehogy valami legyen míg nyaralnak egy hétig, de hát nem, hogy gondolok én ilyet, mit képzelek magamról? Örökké ez lesz, vagy mi? Annyira tanácstalan vagyok, párommal azon a hétvégén még el szerettünk volna menni valahová, de persze mikor ezt mondtam páromnak, azt mondta vagy megoldom, vagy akkor nem megyek vele, de ő elmegy (apukája is jön, aki 20 éve nem volt sehol és nem akarja miatta visszamondani, meg is értem, nem is vártam el). Most mégis mit csináljak? Valaki adjon légyszi tanácsot mert már annyira elegem van mindenből!2010. aug. 5. 12:29
11/28 A kérdező kommentje:
Igen, ezt mások is mondták, hogy irigy. És amúgy nem csak apukája jön, hanem még egy ismerősünk is, anyukája meg nem tud jönni. Mezőgazdasággal és állattartással foglalkoznak a szülei, akkor tud csak jönni apukája, ha most hétvégén le tudnak kaszálni. De nagyon szeretne jönni.
2010. aug. 5. 12:42
12/28 anonim válasza:
Menj el még utoljára a szüleiddel!! :) Párod meg vár majd.. én megértem a szüleid!!
13/28 anonim válasza:
Az az igazság, hogy ha egy hét nem jár belőled a családodnak, el is tudom képzelni, hogy annak drukkolnak, hogy szétmenjetek. Normális esetben a kapcsolat meg család megfér egymás mellett békében. De ha te csinálod a fesztivált a nyaralással, miközben a párod simán megy az apjával ide-oda, az nem normális. El is hiszem, hogy a családod aggódik.
14/28 anonim válasza:
lelöveti? :S
utaltasd őket diliházba szerintem! nem vicc!
15/28 A kérdező kommentje:
Amúgy azért sincs kedvem velük menni, mert ott is azt hallgathatnám, hogy milyen egy szar a párom, miért nem költözök haza, azt hogy anyu sipákol, hogy mindjárt nekimegyünk az előttünk lévő autónak, apu miért nem fékez már, kocsi is elég szar, nemtom meddig volt szervízben (12 éves A6-os Audi...Kecskemétig nem mennék el vele), meg anyu mániája, hogy a legnagyobb forróságban sétáljunk (Tunéziába is ez volt pár éve, 45 fokban kellett délután 3kor sétálni a tűző napon, már apu vitt a hátán mert majdnem elájultam...), meg fel se lehet menni az apartmanba, mindig majd meggyulladtam olyan melegem volt már...
2010. aug. 5. 12:45
16/28 A kérdező kommentje:
Én megértem őket is, de mi az, hogy kötelez engem, holott már nem is velük lakok? 10 év múlva is ezt fogják csinálni, azzal az indokkal, hogy ők a családom?
2010. aug. 5. 12:46
17/28 anonim válasza:
én láttam az a kérdést és szerintem anyukád ne haragudj meg egy irigy roszindulatú birtoklási mániában szenvedő szochiopta antiszochiális pszichopta jellem,bérgyilkos küld ha odaköltözöl,szerintem közöld vele h küldje rád inkább,elfog gondolkodni h inkább meghlasz h végre békén hagyjon sokkterápia de hatásos.Én volt páromnál alkalmaztam mert zsarolt ha elhagyom önhgyilkos lezs és közöltem h hajráá még segítek is,na egyből nem akart már öngyilkos lenni mert rájött h engem már az se érdekel ha kilépne a 8.ról.Mert annyira nem érzek iránta semmit.
költözz el mielőbb de ne 10 percre hanem kb 300km re jó tanács,mert sose hagy békén ,és mindig zsarolni fenyegetni fog.
18/28 anonim válasza:
én már férjnél vagyok, de a szüleim állandóan azt hajtogatják: annyira jó lenne csak négyesben nyaralni (szülők, tesóm és én). 29 éves vagyok, húgom 26!!! Mindketten több éves komoly kapcsolatban. Egy hétvége után már veszekszik a család...szóval minden vágyam...de ez mindig elhangzik...sőt vettek egy üdülési jogot is négyünknek!!!!szuper!
19/28 anonim válasza:
Az ilyen erőszakos családból kell mielőbb megpattanni és visszase nézni és ugy intézni h még megtalálni se tudjanak.
20/28 A kérdező kommentje:
Én nem szeretném velük megszakítani a kapcsolatot, mert amúgy tudom, hogy szeretnek, és csak jót akarnak. De hadd legyen már nekem is saját döntésem! Megkaptam múlt pénteken azt is, hogy csak akkor költözhetnék el normál esetben, ha már férjnél leszek. Persze, hogy akkor derüljön ki, hogy nem bírjuk egymás mellett, és váljunk el. Meg apu ilyet szól: miez fészekrakás, családalapítás? Miért kell egyből erre gondolni? Meg hogy én nagylánynak akarok tűnni, de nem vagyok az. Nem tudom mi rosszat látnak bennem, főzök mosok takarítok páromnál, tök jól megvagyunk, szülei szeretnek. Sajnos ők 130 km-rel arrébb laknak, de 2 hetente le szoktunk nézni hozzájuk. És mindig várnak, mondták is a páromnak, le ne menjen nélkülem, mert visszaküldik. :) Olyan aranyosak. Erre anyu még ezt is sajnálja tőlem. Minek megyek én oda, menjen párom nélkülem, minek nekem is állandóan lemenni, ide meg haza se szagolok. Persze, csak minden nap jövök délelőtt, késő délután meg megyek, mikor párom végez a munkahelyén. De én haza se szagolok, ááh...
2010. aug. 5. 13:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!