Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan tudnám kideríteni...

Honnan tudnám kideríteni valakiről hogy cigány e valójában amikor ő zsidónak vallja magát?!

Figyelt kérdés

Oké, tudom hogy jogilag mindenki az aminek vallja magát amiben hisz, ilyesmi...

De konkrétan milyen belső tulajdonságok vannak a cigányokat illetően? Miről ismerhető fel?

2020. aug. 20. 22:32
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
83%

A kérdést nem igen tudom megválaszolni mert nincs személyes tapasztalatom ill. igen csekély ahhoz h. vélemény formázzak.

Ha már felmerült e kérdés kicsit olvasgattam.

Igaz a második link hosszú de annál érdekesebb, ha kedved van olvasgass kicsit.

[link]

[link]

2020. aug. 21. 09:11
 32/48 anonim ***** válasza:
25%
Ha kampós orrú, akkor zsidó.
2020. aug. 21. 09:32
 33/48 anonim ***** válasza:
28%
11-es, a szociológia a társadalmi helyzettel foglalkozik, nem a népekkel, a néprajz a hagyományos paraszti népszokásokkal, a kulturális antropológiában nem vagyok járatos, de abban biztos vagyok, hogy te sem, mint ahogy abban is, hogy szintén nem az egyes népek belső tulajdonságaival, mivel bármely nép tagjainak bármely tulajdonsága lehet. Ne akard tudománynak álcázni a rasszizmust!
2020. aug. 21. 09:57
 34/48 anonim ***** válasza:
76%

Nem olvastam a többiek hozzászólását, de az hogy belső tulajdonság határozna meg egy nemzetet abszordnak tartom... :D

Saját példám van rá, évfolyamtársa anyukája roma, de nagyon rendes, nem ilyen putris mint a ,,klasszikus" cigányok, nem úgy öltöznek stb. Az évfolyamtársam átlaga 5,00 nagyon okos, értelmes, nagyon jó ember, jó lelkű, segítőkész, adakozik , most csinálja a mestert. Nem szegények, de nem is gazadagok, normális középosztálybeliek. Apukája magyar.

Elmennél hozzájuk azt látnád,hogy nagyon normálisan élnek. Nem giccses a házuk, belül is rend van, tisztaság stb. Szóval nagyon nem a száramázsa miatt kellene megítélni egy embert! :) bár 2020-ban ez szomorú, hogy eszébe jut valakinel...

2020. aug. 21. 10:48
 35/48 anonim ***** válasza:
64%
Kérdező, ha fel merted tenni ide ezt a kérdést, akkor merd megválaszolni azt, hogy mért érdekel ez téged. És mellesleg miből gondolod, hogy cigány? A sötét bőr felől vígan lehet zsidó.
2020. aug. 21. 11:28
 36/48 anonim ***** válasza:
69%
Miért akarod te ezt kideríteni? Nem mindegy ki mit vall magáról? Ha egy putris, fenyegetőző hazug alak akkor nem barátkozok vele ha hottentotának vallja magát akkor sem. Ha meg normális, megbízható akkor nem igazán érdekel a származása.
2020. aug. 21. 11:46
 37/48 anonim ***** válasza:
47%
A zsidók és a cigányok nagy arányban keveredtek a 19. század végétől, jellemzően a budapesti belváros "vigalmi negyedeiben". Ezeknek a fenntartói zsidók voltak, a "személyzet" meg jellemzően cigányok.
2020. aug. 21. 11:54
 38/48 anonim ***** válasza:
41%
Ezt a rengeteg rosszindulatú emberkét!!! Miket hordtok itt össze??! Nem szidta egyiket sem a kèrdező!!! Dehàt egyszerűbb belekötni mivel butàk vagytok a vàlaszadàshoz!! Kèrdèsre nem tud vàlaszolni ((èrdemileg)) hozzàszólni , de az azèrt èrdekli mièrt èrdekli a kèrdezőt! Lehet simàn kivàncsi erre ès nem fogja az orrunkra kötni. Nem is kell neki. Anonim oldal.
2020. aug. 21. 21:49
 39/48 anonim ***** válasza:
41%
Nem teljesen mind1 mièrt èrdekli???! Kèrdezett valamit ha nem tudsz vàlaszolni èrdemben ne kötözködj!!!
2020. aug. 21. 21:51
 40/48 anonim ***** válasza:
38%
Èn magyar vagyok. Holnap megkèrdezi valaki miről ismerhet engem fel vagy a románt nem èrdekel mivel különbözőek vagyunk mind annyian!!!!
2020. aug. 21. 21:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!