Honnan tudnám kideríteni valakiről hogy cigány e valójában amikor ő zsidónak vallja magát?!
Figyelt kérdés
Oké, tudom hogy jogilag mindenki az aminek vallja magát amiben hisz, ilyesmi...
De konkrétan milyen belső tulajdonságok vannak a cigányokat illetően? Miről ismerhető fel?
2020. aug. 20. 22:32
21/48 anonim válasza:
*lehet rájuk, de ez nem szentírás.
Bocsi, a végéről lemaradt.
22/48 anonymousreview60 válasza:
A legutóbbi népszámlálás kb. 200 izraelita romát azonosított be, és 10 éve a Szigeten a Zsidó Sátorban Oberlander Báruch rabbi is mondta, hogy az egyik nap volt náluk egy izraelita roma férfi.
23/48 anonim válasza:
". És amúgy igen, természetesen minden nép képviselőinek megvannak a jól körülírható belső tulajdonságaik, jellemzőik. Ezekre konkrét tudományágak születtek, mint a szociológia, néprajz, kulturális antropológia stb..." És te el is hiszed a marhaságot amit összehordasz?
24/48 anonim válasza:
A kérdésed nem arról szólt mi a különbség a zsidók és a cigányok között...okos igen ez a kérdés rasszista és jelentem is
25/48 anonim válasza:
És ha kiderül, hogy cigány? Mi fog történni? Elitéled, megveted? A mai világban a rasszizmus teljesen elfogadhatatlan és megvetendő! A kérdésed sértő és provokatív. Akkor most megkérdezem tőled, hogy mi a különbség a magyar és a román között? Szerinted ez a kérdés elfogadható? Nem provokatív? DE! Ha unatkozol akkor menj lendítsd fel az életedet. Nem a cigányok hibások azért mert rossz az életed...
26/48 anonim válasza:
Érdekes... Nem voltam én mindig rasszista, de ha olyan helyen nő fel az ember, ahol egyre csak növekszik a type-c állomány, akkor előbb utóbb ők maguk elérik, hogy utálják őket. Tisztelet annak a nem túl sok kivételnek.
27/48 anonim válasza:
Ismrőseim alapján a zsidók belsőre ridegebbek általában, a cigányok meg túlfűtöttek általában és indulatosak. Mindkettő kissé családfüggő. Van akinek ez jön van akinek az.
29/48 anonim válasza:
Nem tudom elképzelni, milyen nem rasszista, nemes szándék vezérelheti a kérdezot.
30/48 anonim válasza:
ez exemröl a facebook képe alapján ezt mondták, hát úgy bizonyosodhatsz meg róla, hogy hogyan véleményezi a cigányokat, ha nem romáknak hívja őket pl. akkor nem tartozik közéjük (vagy nem akar) azt mondta vki hogy mikor idosodnek, a bőrük kékes barna arnyalatot vesz fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!