Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem érzed furcsának? Vagy...

Nem érzed furcsának? Vagy csak nekem esik ennyire rosszul? Nem érdekel, mert elbírom viselni csak olyan furcsa! Az hogy ma mondta a barátom azt hogy anyád és apád itthon van? Mások azt mondják anyukád apukád.

Figyelt kérdés
Lehet most égő hogy itt mondom, csak olyan fura volt.Csak nekem esik rosszul?
2010. aug. 5. 00:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem fölösleges a szavakon lovagolni, ha egyébként tiszteli és szereti a szüleidet.
2010. aug. 5. 09:04
 12/12 anonim ***** válasza:
Egyszer én is elgondolkoztam ezen,és próbálom a barátom anyukáját,anyukájaként emlegetni,ha szóbakerül,de egyszer kicsúszott a számon,hogy az anyád...De gyorsan ki is javítottam.Ez azért volt,mert én anyámról mások előtt anyám-ként említem és nem anyukámként....Sajnos köztünk nincs is anya-lánya kapcsolat...Ne vedd ezt problémának!23N
2010. aug. 5. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!