Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek ilyen sógornővel...

Mit tennétek ilyen sógornővel és családdal?

Figyelt kérdés

A sógornőm panaszkodik állandóan az anyja szemébe -> h nincs pénzük (napi 2 doboz cigi+mindennap kocsma+minden hétvégén buli, mert a sógornőm koslat a szeretője után), h nekik mennyire hiényzik a mi kislányunk (most lesz egy éves, de kb 2 hónapja nem látták, fel nem hívnak, csak anyósommal pletykálnak minden este, de mikor az anyósoméknál vagyunk ő nem messze száll fel a buszra, tehát ha annyira érdekelné akár le is hívhatna minket), meg h hozzánk nem jó jönni akármilyen családi bulit tartani mert kicsi a hely, legyünk állandóan náluk, ahol nemszól másról a banzáj mint a "jaj gyorsan legyen elmosogatva, elpakolva", egymás után kb 20x söpör fel, de már a párommal azon röhögtünk, h ugyan mit söpör?! tehát meg nem áll a szorgoskodással, persze az anyja és a nagyanyja előtt, hozzánk sosem szólnak, mi alszunk (!) meg internetezünk, mert mást nem lehet csinálni...ez aztán családi buli. a szemembe nagy kedvesek, a hátam mögött meg "nem etetem rendesen a kislányt, nem foglalkozok vele, nem adok gyümölcsöt neki"->pedig nem igaz, csak mert nem előtte teszem meg nem számolok be neki mindenről!!! azért mert sógornőm annyira nagyon foglalkozik a lányával, már a nagyszülők tarják el és mi pénzeljük a nagyszülőket h kajára legyen pénzük meg ugye a legkisebbik unokára.én fogyózzak, nem adnak rendes adag kaját, de persze sógornőm lánya nem baj h marha kövér és a másik 22 évesen csak összejár nap mint nap a palijával se munkahely egyiknek sem és a kistesóra sem vigyáznának otthon, inkább a nagyi...az nem gond.

Nekünk nagy adósságunk van a vállakozás miatt, a férjem halálra dolgozza magát, most jövünk ki belőle szépen lassan.mikor egy apró pici dolgot kért a férjem az anyjától, ő úgy leordította a fejét, mintha embert ölt volna, a párom majdnem sírt h ezt érdemli a szüleitől...A kislányunk 1. (!) szülinapját egy hónappal korábban akarták megtartani, mert sógornőmék akkor érnek rá... én mondtam h azért első szülinapot nemáááár...A nagymama is meggyanusítja a páromat ha hazudozik, mert szombat du.-n nem vitte fel neki a pénzt, holott megbeszélték h vasárnap is jó lesz, mert ugye mit kezd vele egy 85éves hétvégén...meg persze a gyereknevelést is rám akarták erőltetni (!), mert a lánya így meg úgy , az úgy a tökéletes, persze az kimaradt a nagy nevelésből h 6 évesen fenekét kitörölje wczés után meg köszönjön!!!

Bocsi ha hosszúra sikerült, de hogy bírnám szerintetek ezeket a dolgokat rendezni, h ne mindig mi legyünk a szarok és a rosszak?!!?!? mit tennétek a helyemben? nem bírjuk már elviselni ezt a képmutatást, mikor mi egyiknek sem ártottunk, sőt mindig mi segítünk ha autóval kell menni vhová stb...

2010. aug. 3. 22:42
1 2
 11/11 margoz ***** válasza:
Szeretnéd hogy olyan igazi nagy család legyetek,és annyi mindent megteszel hogy ők szeresenek és elfogadjanak.Mivel ezt nem kapod meg,nem irtál senkiről sem egy jó szot,nem emlitetted hogy a te rokonságodban bezzeg más a helyzet,ott mindenki aranyos meg alkalmazkodo?Szerintem kiérzödik a soraidból hogy lenézed öket,nehezen viseled hogy a párod törödik velük,féltékeny vagy és ezt probálod a megszolásaiddal bizonyitani.elöször neked kell elfogadnod öket és nem kritizálni a családi szokásaikat.Vagy pedig ne menj egyáltalán közéjük,kerüld el hogy szenvedj és ök se szenvedjenek
2010. aug. 5. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!