Nehéz gyerekkor, tele komplexusokkal, én úgy érzem társa lehetnék, de ha nem hagyja?
Jajjj...tipikusan az a pasi, aki sajnáltatja magát meg jön a nehéz gyerekkorával és mindent erre fog. Az elcsesz.ett életét, a munkahelyi kudarcait, a párkapcsolati dolgokat... mindent.
Te meg Kérdező odavagy érte, a szívedet vinnéd neki párnán, vagyis inkább az övét simogatnád gyönyörű bordó párnán...mert szegény olyan lelkibeteg....
Nane.
Nekem sem volt egyszerű gyerekkorom, mégis ember lettem itt vagyok. Próbálom minimalizálni a kudarcfaktorokat.
ez a pasi nem vesz komolyan, arra apellál, amit érzel iránta. "Ha nincs ló , jó a szamár is" effektus!
Az írásodból azt veszem ki Te egy nagyon jólelkű, áldozat, és segítőkész ember vagy. Ezt a pasit hagyd, és olyant találj, aki 100%ban visszaadja neked ezt a szeretet!!
Nem szeret.
Ugyanezt csináltam végig. 5 évem ráment. Hagyd a francba.
Most komolyan gondolod, hogy te ennek a pasinak kellesz?
Én a te helyedben már akkor hagytam volna őt, amikor barátnője volt...amikor szakított a barátnőjével, minek kerested fel????
Miért nem hagytad, hogy ő keressen téged?
Ebből is látszik, hogy te oda vagy érte, zaklatod, nyomulsz rá, ő meg próbál kitérni az utadból,udvariasan próbál lerázni, terelgetni,és közben más lányokkal randizgat (akik tetszenek neki).
Értsd meg, te NEM KELLESZ NEKI.
Nem hiszem el, hogy ezt egy 23 éves felnőtt nő nem veszi észre.
Hagyd a fenébe ezt a pasit!
26.L
köszi a válaszokat!
18:12es, nyugi, ennyire nem kell nekem esni:)
nem így van, hogy én zaklatom, ő meg próbál lerázni. mindig ő keresett a 6 hónap alatt, ő kezdeményezett, aztán véletlenül összefutottunk most nemrég egy szórakozóhelyen és utána másnap valóban én írtam neki egy egy soros emailt, hogy amúgy mi van vele mostanában. aztán azóta folyamatosan ő emailezik megint nekem, folyton kérdéseket tesz fel, nem úgy tűnik, mint aki épp le akarna rázni. akkor nem kérdezne újból és újból dolgokat.
amúgy teljesen igazatok van, csak az elérhetetlensége vonzó talán, vagy hogy épp nincs senkim, mert amúgy csomó mindenben csődtömeg csak jól néz ki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!