Az egész családom jobban szereti a húgomat, hogy kéne viselkednem?
Hát ez nagyon szivás, csatlakozom a sok emberhez aki azt irta hogy beszéld meg velük bár nemhiszem hogy használna,
probálj minél kevesebb idöt othon lenni.
Én nem türtem volna ijen sokáig , nem birom az igaságtalanságot.
Én a te hejedbe nem tudom mit tennék bár mind irtam nem szeretem az igaságtalanságot amelett még bosszuállo is vagyok.
Nem tudom mit irjak, szomoru a hejzeted :(
Lehet hogy gyerekesnek fog hangzani de probálj komplekt elhidegülni töluk,ne beszélj ha csak nem kérdeznek és ne légy vidám a jelenlétükbe csak közömbös.
Tanácsot nem tudok írni, ne haragudj. Csk azt, amit más: próbáld meg megbeszélni velük!
Amúgy ha gondolod, írj privit, szívesen beszélgetnék veled!
Mindenki azt mondja, hogy az eltűnős dolog nem jó ötlet. De szerintem nem így van. El is mondom miért.
Már írtad, hogy mondtad nekik, hogy szerinted a húgod jobban szeretik erre leordították a fejed. Magyarul hiába beszélsz semmi hatása nincs rájuk. Nem hallgatnak meg.
Ezért ha azt akarod, hogy komolyan vegyenek, jó ötlet eltűnni mondjuk 1 vagy 2 napra. De persze CSAK akkor ha van hova, pl egy ismerős vagy rokon akiben megbízol, és talán aki meghallgatna és meg is értene.
A lényeg, hogy ez eléggé sokkolná a szüleid - jobb esetben - és fejükhöz kapnának végre. Ennek mindenképp lenne hatása.
Ugyanakkor rizikós, mert lehet hogy eztán még jobban leszidnának és megrángatnának...
Gondolkozz el ezen. De ismétlem, úgy ne menj el, hogy csak bele a nagyvilágba.
Én biztos elmennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!