Az egész családom jobban szereti a húgomat, hogy kéne viselkednem?
Nálunk is ez van, de nem tudok mit tenni. :S
Inkább annyit mondok, hogy nem vagy egyedül, bár tudom, hogy ez semmire sem elég. :(
Istenem,most komolyan nagyon sajnállak:(
Én eléggé bosszúállós típus vagyok,és én a helyedben eltűnnék pár napra(most komolyan beszélek!),és ha utána hazamennék,kíváncsi lennék,hogy reagálnak.Ha aggódtak értem meg minden,akkor elmondanám nekik a problémámat,hogy nagyon fáj neked,hogy már el is felejtettek téged,amióta a húgod megszületett.:(
Én ezt tenném,de nem mindenki olyan őrült,mint én:D
14/L
14 évesen eltűnnél? Okos vagy mondhatom...
Egyébként,Kedves Kérdező!
Ülj le a szüleiddel beszélni,mondd el nekik,hogy szeretnéd,ha foglalkoznának veled.
Ha ez nem sikerül,tölts minél kevesebb időt otthon!
Év közben meg próbálj a barátnőddel együtt tanulni,náluk.
Vagy ha nincs olyan barátnőd akihez mehetnél,akkor évközben tanulj a suliban,és otthon már nem kell majd!
(Esetleg kollégiumba nem tudnál menni?)
Ha meg nyáron nincs társaságod akkor menj el táborba stb.
18/L
Én ezt az eltűnést pár napra azért nem tartom nagyon jó ötletnek...
Hát figyelj, ez egyáltalán nem hangzott tőled gyerekesen. Van, hogy egy családban valakit jobban szeretnek, de ez azért már tényleg durva... A korkülönbségekből arra gyanítok, hogy a te születésed után még akartak volna gyereket, de csak most jött össze, ezért akarják gondolom elkényeztetni a hugodat... (Bocsi, ha ez nem így van!)
Én mindenesetre azt tanácsolom, hogy első körben próbáljátok megbeszélni. Ültesd le őket, hass rájuk mentálisan, vezesd fel a problémát, hogy milyen rossz neked. Ha ez sem segít, akkor ott van az a lehetőség, hogy 18 éves korodban elköltözz, ami, ha addig nem rendeződik a helyzet, a te szempontodból csak rossz lehet...
Igazából énis írok csak itt össze-vissza, mert ilyen helyzetben nem nagyon lehet mit tanácsolni... Azért sok sikert, és kitartást... :)
Szia!Szerintem beszélned kéne egy felnőttel, és kérned a segítségét, hogy beszéljen a szüleiddel...Ha olyan viszonyban vagy az osztályfőnököddel akkor vele,vagy valamelyik barátnőd szülőjével akivel tudsz beszélgetni.Ha rendes, akkor segíteni fog, mert ez komoly probléma!Viszont azt a butaságot, amit előttem lévő írt,hogy menj el otthonról pár napra, azt felejtsd el!!!Az nem megoldás.Ha most nem rendezed a viszonyod a szüleiddel felnőtt korodban komoly problémáid is lehetnek!Mindenképpen próbálj meg velük beszélni...Na nem hisztizni, meg nem is ordítozni velük, egyszerűen mond meg nekik, hogy nem esik jól ahogy bánnak veled.Meg azt is, hogy nem a húgod ellen vagy csak kell, hogy valaki legyen melletted is!
Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!