Mire gondoljak ilyenkor ha ilyet ìr a férjem?
Dolgozott egy nőnél még régebben. Kőmüves munkát csinált nála.
Most láttam hogy olyat ìrt neki hogy de hiányzol meg milyen régen láttalak.
Azt mondja csak azért írta mert szeretett ott dolgozni meg hogy főzött is neki a nő.
Normális? Ki ir ilyet egy olyan nőnek akinél dolgozott.
Viccet félre téve. Vagy megdugta, vagy nem. Ezt valószínűleg sosem tudod meg, mert akkor nem a főztjére hivatkozott volna. De nálam már ez is kiverte volna a biztosítékot. Mármint az, hogy most kell megtudnod, ennyi idő után. Nekem a férjem pl dolgozott máshol, és ott a nő készített paradicsomsalátát, ami nagyon bejött neki. Ott helyben elkérte a receptet, és onnan hazaérkezve elmondta, hogy milyen finomat evett, és szeretné, ha én is elkészíteném. Szóval eleve ez gyanús. A másik pedig, hogy miért szeretett ott? Ő ott elvileg csak dolgozott. Ha valaki dolgozik, akkor nem a ház asszonyát figyeli, és később nem írogat neki.
Én a helyedben lehet megkérdezném a nőt.
Volt koztuk valami. Minimum egy menet az ebed es a komuvesmunka utan.
Faterom ilyen ember volt eljart dolgozni, aztan szerelgetett o csiklokat is nem csak csuklokat☺.
Csak akkoriban szerencsere se mobil, se messenger nemvolt, igy ezt eveken at tudta kulonbozo ugyefelkkel folytatni.
H szellem munka slenne a ferjed akkor nem a fozest, hanem a volt egy kozos projektunk, amiben nagyon jo egyuttmukodtunk munat vagna le.
Az vigasztaljon, hogy az ilyen nok nagyon benak, ha komuvest kell fizetniuk egy kis csatorna takaritasert...
25-ös,
Eltudod nekem küldeni a paradicsomsaláta receptet privátban?
Kedves Kérdező!
Látszólag OFF, de leírnám egy mai tapasztalatomat.
Karosszérialakatoshoz vittem a kocsimat (férfi vagyok). A főnök (amúgy jó kiállású fiatalember) épp nem volt ott, csak a kollégája (szintén fiatal férfi). Közben befutott egy másik autó, benne egy idősebb nő és a fia. Valami apró javítást megbeszéltek, és hogy délre kész, akkor jöhetnek érte. Miután mindezt megbeszélték (és a nő fia nem volt a közelben), a nő feltolta a napszemüvegét, közelebb lépett a férfihoz, a szemébe nézett és megkérdezte, hogy hogyan rendezze az javítást. A férfi hárított, hogy ezt a főnökkel kell megbeszélni. Én csak tátottam a számat a nő mögött, hogy most itt mi történik. Amikor a főnök visszajött, ez a férfi meg is jegyezte neki, hogy lehet, hogy a nő "másképp" akarja rendezni vele az anyagiakat, mert olyan célzást tett.
Szóval simán lehet, hogy a nő annak idején úgy akart spórolni, hogy a férjedet elcsábította, hogy ingyen, vagy sokkal kevesebbért csinálja meg a munkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!