Azt hiszem a férjem mániákus hazudozó, mit tegyek?
Ő is külön kasszát akart?
Lehet így is próbált védeni, hogy ne érintsen az anyagi helyzete
Az hogy a nagyszulei nevelték fel még nem jelenti a szornyu gyerekkora volt. Ez hogy menti fel hogy szelhamoskodjon osszevissza?
Szerintem az occse nem is ertelmifogyatekos es tudna meselni rola. Felkereshetned:p
Tenyleg olyan mintha teljesen elvakított volna, hogy jokepu mintaferjed van cserébe te megbocsatasz bármit es felsz szamonkerni is ha hazugsagon kaptad?hogy derult ki hogy nincs is diplomaja? arra se mondtal semmit?
(Mibol gondoltad hogy az tenyleg az egyetetemi tanara volt?) Mostmar minden gyanus mar csak a feltekenyseg van hatra.
Utolsó előtti vagyok
Összességében megértelek, ha mindezek ellenére is kitartasz mellette. Az én szüleim is így éltek, külön kasszán, drága anyukám volt a biztos pont nekünk, apám meg egész életében nem bírt lenyugodni. Jóképű, pénzes, de léha, nők kedvence, de mindezek ellenére jó apa volt. Én anyukám helyében kivágtam volna, ő is megtette néha, de mégis együtt öregedtek meg. Nekünk jó apánk volt, de anyukánkat kikészítette az ügyeivel. Mérlegelni kell, hogy összességében megéri-e a kisgyerek és a te szempontodból, hogy toleráld a hülyeségeit vagy megszabadulj tőle. Nagyon drukkolok, hogy jól dönts, mert nem egyszerű a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!