Családban vagyunk így sima ügy de mi van aki?
Ápoló/gondózóként dolgozom idősek otthonában.. gondolhatod. :/ Általában pár órát szenvedek mire a nospa/fájdalom csillapító kombó hat, ha hat. Volt olyan hogy pont új kollégával voltunk ketten hétvégén, pont megjött, hiába a több szem gyógyszer, 4 órán át fel sem tudtam kelni a vécéről utána meg földről. Sajnos nekem hasmenés is kíséri.
Általában minden hónapra úgy szoktam szabit/pihenő napot kérni, hogy ha megjön itthon legyek. Csak néha mégsem úgy jött ki a lépés. Egy időben szedtem fogamzásgátlót, akkor lightosabb volt, de szerettünk volna már babót. :)
Most babát várok lassan szülök, előre félek, hogy azt mondják hogy rosszabb lesz mint a menstruációs görcs. Meg kíváncsi vagyok milyen lesz utána... 😁
Amikor érzem, hogy elkezd fájni a hasam, akkor azonnal cataflam, különben kiegyenesedni sem bírok.
Ha megy ki a hatása, akkor beveszek még egyet.
Ha reggel arra kelek már, hogy iszonyúan fáj, akkor cseszhetem a gyógyszert, szabadnap. Olyankor már szédülök, hányingerem van stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!