Ha beépülök egy szír családba kitalált néven mint feleség mndju vajon tudok kettős életet élni? Már, int Németo. Segélyek, magyarország sima életem, lakáskiadás
Ez a kérdés engem is foglalkoztat, bár én inkább gazdagabb és libbantfejűbb Svédországra gondoltam.
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__6..
Németországban egy menekült 143 Eurós segélyt kap havonta. Lehet, hogy ez Szíriában sok, de itt kb 45ezer ft-tal nem mennél semmire.
Magyarországon, hogy megkapd az itteni költőpénzt 25 napot a menekülttáborban kell töltened havonta, gondolom ott is hasonló a szabályozás. Továbbá nehogy azt hidd, hogy ott luxusnyaralás az egész. Túlzsúfoltság miatt sokkal rosszabb a helyzet, és növekvő számuk miatt fokozatosan csak rosszabb lesz.
Mellesleg mégha sikerülne is hozzácsapódni egy családhoz, nincs semmi, ami feljogosítana titeket arra, hogy kiutazz más államokba.
Ha egy kicsit barnább a bőröd (khm, na szóval érted, mire gondolok), nem is különböznél tőlük annyira, úgyhogy nem biztos, hogy megoldhatatlan a dolog :D
Na jó, csak vicceltem.
Nem tudsz beépülni. Legfeljebb azt tudnád csinálni, hogy gyorsan megtanulsz egy helyi nyelvet a helyi nyelvjárásban, felkészülsz Szíriából, és kiadod magadat szírnek. Kitalálsz magadnak egy mesét, hogy miért maradtál magadra.
Aztán megpróbálhatsz kettős életet élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!