Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem csak en vagyok egyedul...

Nem csak en vagyok egyedul igy a csaladommal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy en vagyok a csaladban a legsikeresebb. De en sem erzem hogy nagy szam lennek mert en csak seged es egyeb munkakbol eltem meg kerestem kenyerem. Igaz nem itthon hanem kulfoldon. Engem utalnak ezert itthon mert igy is tobbre vittem mint a tesvereim. Mondjuk egesz eletemben megvoltam kulonboztetve es bant a dolog hogy nem valtozott semmi sot meg jobban utalnak mint elotte. Ezt hogy lehet feldolgozni? Hogy lehetseges elfogadni hogy konkretan nincsen csaladod mert ha nem azt csinalod es mondod amit szeretnenek akkor te mar szar vagy?

Ezt hogyanehetses feldolgozni?

2020. jún. 19. 00:49
1 2
 11/14 anonymousreview60 ***** válasza:
100%
Pszichológus. Nem látszik, hogy bármi miatt szükséged lenne orvosra (pszichiáter).
2020. jún. 19. 17:25
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Akik itt nárcisztikusak azok a szüleid, nem te. Azt hiszik hogy mindig nekik van igazuk, nem ismerik be a hibájukat, úgy kell lenni ahigy ők akarják stb. Te a leírások alapján nem vagy az.

Javaslom kezdjél félretenni egy lakásra/házra higy külön költözhess tőlük. Először egy albérletet is megteszi. Akár külföldi akár itthoni segédmunkábol. A cél az, hogy saját tered legyen ahol senki sem zavar.

2020. jún. 19. 22:48
 13/14 A kérdező kommentje:
Eddig az volt a cel csak a korona miatt hoppon vagyok most de igyekszem ahogy lehet
2020. jún. 19. 22:51
 14/14 A kérdező kommentje:
Koszi valaszod
2020. jún. 19. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!