Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Haragszik szerintem a lányom!...

Haragszik szerintem a lányom! Mit tegyek? 1hónap múlva lesz a 18. születésnapja és előre magkapta az ajándékát. Az ajándék egy hinta ágy és parfüm meg pár pipere dolog.

Figyelt kérdés
A lányom nem hiszem hogy nagyon örült a napágynak, bár nem vettem észre, csak ezt gondolom.Szerintetek is rosszul tettem hogy azt vettem neki, mert régen mondta hogy olyan kényelmes és jó volna nekünk is egy olyan.
2010. júl. 31. 15:03
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Még olyanal is feldobhatod esetleg a lelkesedését, hogy neki tetsző mintálya legyen a huzanak.:) Nem muszály venni, elkészűltet, othon is elbíbelődhet a készítésével.

(off: Hát nálunk anyukám már megmondta, hogy ne vegyünk neki se pórszívót se gőzkacsát mert akármilyenhasznosazért a szülinapját nem akarja ilyenek használtatával tölteni. Pedig azt kiválasztani is idő és gondoskodás. Ugyhogy had kapjon az ember olyat amire vágyik is. :)

2010. aug. 2. 10:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!