Haragszik szerintem a lányom! Mit tegyek? 1hónap múlva lesz a 18. születésnapja és előre magkapta az ajándékát. Az ajándék egy hinta ágy és parfüm meg pár pipere dolog.
Figyelt kérdés
A lányom nem hiszem hogy nagyon örült a napágynak, bár nem vettem észre, csak ezt gondolom.Szerintetek is rosszul tettem hogy azt vettem neki, mert régen mondta hogy olyan kényelmes és jó volna nekünk is egy olyan.2010. júl. 31. 15:03
21/21 anonim válasza:
Még olyanal is feldobhatod esetleg a lelkesedését, hogy neki tetsző mintálya legyen a huzanak.:) Nem muszály venni, elkészűltet, othon is elbíbelődhet a készítésével.
(off: Hát nálunk anyukám már megmondta, hogy ne vegyünk neki se pórszívót se gőzkacsát mert akármilyenhasznosazért a szülinapját nem akarja ilyenek használtatával tölteni. Pedig azt kiválasztani is idő és gondoskodás. Ugyhogy had kapjon az ember olyat amire vágyik is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!