Haragszik szerintem a lányom! Mit tegyek? 1hónap múlva lesz a 18. születésnapja és előre magkapta az ajándékát. Az ajándék egy hinta ágy és parfüm meg pár pipere dolog.
Nézetek hülyének de én tökre poénnak vennék egy hintaágyat a szobámban! :D zöld lenne a tapéta is mellé és imádnám :DDD
Ők kiskoromban játszották el, hogy vesznek 3fajta tortát ajándékként és szépen befalják mikor én tudják, hogy utálom az édességet. (kb 6szor játszották el):P
Nálnuk az a szokás, hogy kocsiba be aztán a boltban közölni, hogy mire vágyunk, ha futja rá a keret akkor megkapom ha nem akkor mást választani. Apu is szokott pénztadni de ő mindig mindent letud mintha valami idegen lennék, ugyhogy jobban szeretem ha együtt vesszük meg.
Így sértődés sincs, én azt kapom amire vágyom, ők nem hibázják el s egyeztetünk mennyit is szánnak rá.
Mivel már elég sokat költhettél a születésnap címen ezért több ajnándékot már nem kellene maximum 2000ft alatt. Egy szép rózsa s engedély, hogy menj érezd jól magad a barátaiddal elég lenne. :)
Szia!
Szerintem is a napágy miatt haragudhatott meg rád.Ugyanennyi idős vagyok,és bevallom én sem maradéktalanul örülnék neki,és el is árulom miért.:mi ebben a korban(és még egy darabig)szeretnénk olyan ajándékot kapni,amit csak a magunkénak érezhetünk.
Pl.: én nagyon szeretnék kombinált tűzhelyet a sima gáztűzhely helyett.Viszont ha ezt kapnám nem örülnék neki,mivel az inkább olyan családi karácsonyi ajándéknak számít.
Viszont ne hibáztasd magad ez miatt,elhiszem,hogy nem gondoltál erre. Mi fiatalok sokszor bonyolultak vagyunk.:)
"Az ajándéknak örülni kell!"
Persze, csak ha már eleve a szülő el akar b-szni pénzt ilyenre akkor legalább olyanra költse aminek örül a gyerek.
Olvasva a kommenteket szomorú vagyok,hogy odáig jutott a világ,hogy a mai fiatalok nem tudják értékelni azt,hogy gondolnak rájuk,időt fordítanak arra,hogy kitalálják,megvegyék mit szeretnének...
Ajándéknál tényleg a szándék a lényeg.
Érdekes nálunk szülinapon torta van,közös programm(fürdőzés,mozi,étterem)és még egyik gyerek sem sipákolt,hogy az nem csak az övé,más is jól érzi magát.
én örülnék a hintaágynak, de nagyon zavarna a tudat, hogy ilyen sok pénzt költöttek rám... ezt leszámítva tetszene. :) kár, hogy ilyen meleg van.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!