20 és 15 éves lányaim fizikálisan és lelkiekben is terrorizáltak, elmenekültem. Nem kérnek belőlem. Egyedül neveltem fel őket, apai segítség nélkül, anyám ellenem hangolta őket, szép fokozatosan. Elveszítem őket? Az iwiw-en letagadnak. Mit tegyek?
Ezek szerint orvosi látlelet van a füledről. Ha ők is így, te is így: jelentsd fel testi sértésért a lányodat, és pereld be azért, amiért kirakott téged a te saját tulajdonú lakásodból. Kisebbik lányodat meg intézetbe raknám - hagy lássa, neki mennyivel jobb helyzete van. Ahogy viselkedik, hamar elkennék ott bent a száját. Anyádnak utolsó öröme legyen az, hogy tönkretette az életedet.
Egyházi iskolákról pedig inkább no comment.
Nem "kamuzok",ahogy valaki megjegyezte.Mi érdekem lenne ilyeneket kitalálnom,és én lennék a legboldogabb a világon ha ez csak egy rossz álom lenne?!Válaszolgattam privát címekre,részletesen írtam róla.Talán a közösségi oldalak nem tudnak hazudni.Mindenkinek köszönöm a válaszait és azt kívánom,hogy soha senkivel,semmikor ilyen,v.ehhez hasonló helyzet ne történjen,mert rettenetesen tud fájni!
Üdvözlettel.Ildikó
Köszönöm, h írtál! a véleményemet leírtam privátban, de szerintem innen úgy is törölték volna a hangvétel miatt.
Sajnálom a helyzeted, és remélem sikerül megoldani.
22/L
Döbbenten olvastam a sztoridat,remélem azóta megoldódott a helyzet.Ha ez igaz,valamit nagyon elszúrhattatok,de anyukád végképp no comment.
20 éves puncival rendelkező személyt-mert nőnek nem nevezném- szépen elzavarnám egy szalag mellé vagy a végzettségének megfelelő melóba.15 évest meg elzavarnám a nagyanyjához,ha annyira imádja.Azóta mik a fejlemények?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!