Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az apám megbízott egy embert,...

Az apám megbízott egy embert, hogy kövessen mindenhová, persze úgy, hogy én ne vegyem észre, szerintem ez felháborító, mit csináljak? Így nem tudom magam jól érezni a barátaim társaságában!

Figyelt kérdés
Ráadásul 19 éves vagyok és még sose csináltam semmi olyat, hogy ezt érdemelném!:(
2010. júl. 31. 09:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Addig örülj amíg csak követtet valakivel,majd ha be is zár vagy modjuk bántalmaz ha elkarsz menni,akkor mit csinálsz?Jelentsd fel,mert ez beteges,és valószínű nem most kezdődött ez a probléma nála...
2010. júl. 31. 10:18
 12/16 anonim ***** válasza:
10:08-as válaszoló fején találta a szöget szerintem!
2010. júl. 31. 10:20
 13/16 anonim ***** válasza:
Honnan veszed, hogy követtet??? :-O
2010. júl. 31. 10:46
 14/16 A kérdező kommentje:
Ő maga mondta tegnap, hogy rám fog állítani valakit, egy olyan embert akit én nem ismerek...:S
2010. júl. 31. 10:50
 15/16 anonim ***** válasza:

És mondta hogy miért?Mit tetél,hogy ezt csinálja veled,mindig ilyen volt,v csak most?Ennek oka van.Ez beteges,nem viselkedett soha másként veld?Nem volt olyan h beakart bmenni a fürdőszoba mikor fürödtél?Bocs de apud szerintem beteg és az érzelmei lehet h irányodban mások...és lehet h féltékeny rád.

Sorry ha brutálisan őszinte lennék.

2010. júl. 31. 11:05
 16/16 anonim ***** válasza:
gondolom a máfiá ván a dólógbán:D
2010. júl. 31. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!