A kerek évforduló miatt kattant be? Ilyen a kapuzárási pánik?
Hatalmas frusztráció van benne, ami egyszerűen már nem fért el sehova, csak feltörni tudott belőle. Baromi veszélyes, már bocsi, nem tudom, pontosan mekkora kárt okozott, de szerintem itt sokkal nagyobb aggodalomra ad okot az, hogy ekkora frusztráció van egy emberben és mindenki szeme láttára lenyom egy ilyen jelenetet. Mindenképpen meg kellene próbálni erről beszélni vele. A legjobb a szakemberi, pszichológusi segítség lenne szerintem, mert oké, előfordul az, hogy valaki x ideig nem talál magának párt, és biztosan szomorú meg frusztrált miatta az ember, de hogy a nők újraosztását követelje, szóval wtf.
Szóval ja, hatalmas incel kérdőjel, valószínűleg őket találta sorstársak formájában a neten, csak hát nagyon nem kéne ezt a gondolatmenetet a magáévá tennie, mert az incelek soha a büdös életben nem fognak párt találni, csak a világot hibáztatják maguk helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!