Miért nem engedik, hogy szeressem? A barátomtól tiltanak a szüleim a származása miatt.
Figyelt kérdés
Én egy 19 éves lány vagyok .A barátommal kb 4 évvel ezelőtt ismerkedtünk meg 1 buliban.Nem volt szerelem első látásra ,szép lassan alakult úgy hogy egymásba szerettünk.Amikor "nagybolodogan" haza vitem hogy bemutassam őt a szüleimnek és meglátták h a barátom cigány azt mondták h azonnal takarodjon a házból és hogy én soha többé nem találkozhatok vele . Persze ez nem így történt titokban továbbra is taláékozgattunk és persze mindíg lebukás lett a vége . De akkor már annyira szerettem h egyszerűen képtelen voltam vele szakítani .Azóta viszonyom nagyon megromlott sajnos a szüleimmel :(. Én próbáltam mindíg felhozni ezt a témát h ismerjék meg , hogy ne ítélkezzenek elsőre de semmi ,minden hasztalan volt. és én egyre jobban érzem h távolodok el a szüleimtől ,de már bele fáradtam a harcba és nem tudom h mit tehetnék .Azt tudom h a párom nem fogom ott hagyni meert nagyon szeretem !!:(:( Tudom a párom soha nem fogják elfogadni. :( MIT TEHETNÉK ??2008. nov. 24. 15:09
11/11 anonim válasza:
ne szégyenítsd a szüleidet,nem cigánynak,cigányfeleségnek neveltek téged,maximálisan megértem a őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!