Nem haragudnál, ha ilyet mondana egy barátod?
Szóval, az írásbeli és a szóbeli érettségi között 6 hetem volt tanulni. Az utolsó 3 hétre hagytam a 60 tételt. Egy iskolatársam (2 évvel fiatalabb) azt mondta nekem, hogy szerinte megfogok bukni a szóbelin. Napi 3 tételt tanultam meg, de sokat fájt a fejem, így előfordult, hogy aludtam 2-3 órát délután. Emiatt mondta, hogy szerinte nem fogok felkészülni az érettségire.
Nagyon megharagudtam rá. (És azt is mondta, hogy szerinte a párom sem hagy tanulni, és miatta fogok megbukni, mert minden este nálam alszik, és "nem hagy tanulni".)
Leérettségiztem, és felvettek az iskolába ahová jelentkeztem. A sráccal azóta sem állok szóba (az utolsó beszélgetésnél elmondtam neki a véleményem). Állandóan írkál nekem, és nem érti miért haragszom.
Ti nem haragudnátok ilyen esetben? Előtte nagyon jóban voltunk, szinte az "öcsém" volt.
azért nem kell hónapokra megsértődni, az tiszta óvoda...
biztosan csak okoskodni akart... én tudod mikor tanultam heteket az érettségire...kidolgoztam és átolvastam 1x-2x a tételeket azt' jóvan ugyanez volt főiskolán is (bár az én tételeim 10sorosak voltak kb , lényegretörően :)).
BULIZNI is elmentem vizsgaidőszakban meg kimozdultam a barátaimmal meg tv-z néztem stb.
Azt írod, hogy milyen fontos a barátságban az őszinteség.
De ha őszintén elmondja a véleményét megsértődsz?!
Melyik jobb, ha őszinte veled, vagy ha azt mondja, amit hallani akarsz?
Biztos vagyok benne, hogy semmi rosszindulat nem volt a barátodban!
Egyetértek azzal, hogy valószínű gyengédebb érzelmeket is táplál irántad.
Ezt beszéljétek meg, és egy jó barátságot ne rúgjatok fel.
De úgy is elmondhatta volna, hogy nem bánt meg.
Tudta, mennyire féltem az érettségitől, tudta mennyire szenvedek, hogy az utolsó hétben szinte mindig fájt a fejem, nem segített semmi, csak az alvás.
Tudja, hogy nem vagyok egy lusta ember, mégis ilyet feltételezett, hogy úgyis megbukok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!