Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol kell bejelenteni? (lent)

Hol kell bejelenteni? (lent)

Figyelt kérdés
Bár nem igazán ide tartozik de mégis mert rokonrol van szó.Az lenne a kérdés hogy hogyan kell valaki ellen vagyonosodási eljárást inditani,névtelenül?A másik pedig ha valaki hamis papirokkal(bizonyitvány,diploma...)csinál vállalkozást és benne dolgozik?
2010. júl. 30. 14:58
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát gondolom nem mutatják meg a nevet, hogy utána meg verekedéshez kelljen kimenni ha a feljelentőt ki akarják nyírni. :P
2010. júl. 30. 15:28
 22/26 anonim ***** válasza:

Én is egyetemet végeztem és értek is ahhoz,amit tanultam.Aki csak vette a papírját,az lehet,hogy kontár és elöbb-utóbb kirúgják,ha pedig ügyes,akkor csinálja.Ha pedig saját vállalkozásba kezd,akkor pláne nem előlem veszi el a munkát,hanem a saját pénzét kockáztatja.

Bosszút állni felesleges.Most még ilyen eszközökkel,ha nem válik be,akkor kerül elő a kasza és este nézhetjük a hírekben.Csodás.

Névtelen feljelentés már nincs,be kell sétálnod az apeh-hoz,aztán a rendőrségre....

2010. júl. 30. 15:31
 23/26 anonim ***** válasza:

Dehogy mutatják meg a nevet. :) Még szép lenne, már fél magyarországot lemészárolták volna...de névvel teszel feljelentést. Ugyanígy van a munkaügyön is(pont egy ilyen "buliban" van benne az egyik cég, akinek könyvelünk) Volt alkalmazott felmond, aztán elmondja a céget minden sz.rnak a munkaügyön...

Szóval, ha úgy érzed, meg kell tenned a feljelentést, tedd meg, bajod elvileg nem származhat, de azért tudod, ki lehet következtetni, hogy ki volt a "tettes"

Bocsi kérdező a munkaügyes dolgot, tudom nem ide vág, csak a név nélküliség miatt!

2010. júl. 30. 15:32
 24/26 anonim ***** válasza:
Én támogatom,hogy ne lehessen név nélkül felejtgetni senkit! Ha valaki feljelent valakit, legalább vállalja az arcát, ne legyen sunyi. Én is vállaltam, amikor feljelentettem a szomszédot, mert évekig 20 birkát tartott a kertvárosban a megengedett 3 helyett. Sőt a szemébe is megmondtam,hogy fel fogom jelenteni. Pedig nem biztos,hogy rájött volna,hogy az 5 szomszédból, akiknek tele volt a f@sza a birkáival, hogy ki volt az.
2010. júl. 30. 15:34
 25/26 A kérdező kommentje:
attól azert nem kell tartanom hogy lemészárolnak...
2010. júl. 30. 15:34
 26/26 anonim ***** válasza:
Jó azért nem mindenki szeretné szemtől szembe megmondani, és ez nem arc kérdése, hanem ha nem olyan habitusu vagy, de bánt, idegsít valami az nem sunyiság.
2010. júl. 30. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!