Hol kell bejelenteni? (lent)
Figyelt kérdés
Bár nem igazán ide tartozik de mégis mert rokonrol van szó.Az lenne a kérdés hogy hogyan kell valaki ellen vagyonosodási eljárást inditani,névtelenül?A másik pedig ha valaki hamis papirokkal(bizonyitvány,diploma...)csinál vállalkozást és benne dolgozik?2010. júl. 30. 14:58
11/26 anonim válasza:
1511. ezt hogy érted? Igenis szerezze meg becsületesen azt a xar papírt. pl nekem sincs munkám, és lehet a sok jó helyet a majmok töltenek be. Te nem lennél pipa?
12/26 anonim válasza:
Igen, eljött a te időd. Annak a semmivel össze nem hasonlítható kéjes, édes bosszúnak az ideje!
13/26 anonim válasza:
Jah, és már nem lehet névtelen bejelentést tenni... menj be a megyei igazgatóságra (vagyis regionális igazgatóságok vannak már) mert helyben... ki tudja, nehogy véletlen arra ébredj, hogy a kromo lemarta az autódról a festéket...
14/26 A kérdező kommentje:
de bizony ugrálnak egyébként távoli rokon de teljesen mindegy ő kezdte és én hagytam annyiban..sokáig,de már elég
amugy meg a kérdésre kellene válasz,a hamis papirok és apeh-hoz tartoznak?
nem véleményt kértem
2010. júl. 30. 15:14
15/26 anonim válasza:
Szerintem a hamis papír az rendőrség.
16/26 anonim válasza:
hamis papír = okirat hamisítás = rendőrségi feljelentés
17/26 A kérdező kommentje:
köszi annak aki értelmesen válaszolt.
Nem értem miert kell ok nélkül egymásnak esni és a kérdezőknek is sokszor amikor senki nem tud itt semmit a másikrol.
2010. júl. 30. 15:21
18/26 anonim válasza:
szerintem a hamis papírok ügyében a rendőrséghez kell fordulni.
És hogy megérdemlik -e vagy nem,az már másik kérdés. Részben támogatlak,mert az ilyen hamis papirosok veszik el a munkahelyeket azok elől,akik tanultak és becsületes úton szerezték meg a papírjukat. például én is egyetemet végeztem és itt állok meló nélkül...ők meg szereztek papírt és élnek boldogan...
19/26 anonim válasza:
Tavaly egyszerre jött ki hozzánk a munkaügy, apeh, vpop,mert valaki leveleket küldött. A levelet megmutatták, de a nevet nem ( gondolom kamu név volt, de akkor sem mutatták meg) a másikon egy aggódó nyugdíjas, a harmadikat meg úgy írták meg , mintha egy dolgozó írta volna, olyanokat írt bele nincs ebédszünet, védőeszköz stb, de nagyon mellé fogtak mert reggelizni is itt szoktunk, nem csak ebédelni.Szóval nem büntettek meg, de egy jó fél évig havonta jártak hozzánk. Azt mondták elég egy névtelen levél, és kikell jönniük.
20/26 A kérdező kommentje:
engem nem erdekelt hogy ők miből élnek mit csinálnak..stb ők kezdték,csak nálunk nem találtak soha semmit mert becsületesek vagyunk,aztán nkik is megszaladt,na de miből és hogyan?!és most visszakapják,el lehet itélni de csak az tegye aki nem ugyanigy tenne.sőtt lehet nem is névnélkül fogom megtenni
2010. júl. 30. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!