Mi a baj velem? Beteg vagyok? Undorodom magamtól, amiért vonzódom hozzá
Nem szerelem (szerintem), de néha rajta felejtem a tekintetemet, ha mondjuk közelebb jön, átölel, odaül mellém, akkor majdnem kiugrik a szívem és néha (sokszor) azon gondolkozom, hogy "mi lenne, ha ...". De a rokonom, egy házban is lakunk és ez annyira beteg. Mikor ez így realizálódik, vag eszembe jut, akkor meg hányingerem van és örülök, hogy senkinek nem beszéltem erről. Már 2 éve együtt lakunk és eddig nem is néztem rá "ilyen szemmel", mert keveset is találkoztunk, más a baráti társaságunk, hétvégente én apáékkal, nagyszüleimmel vagyok, ő sokszor a barátnőjénél, vagy az anyjánál. De most március óta össze vagyunk zárva és nagyon sokat voltunk kettesben (semmi nem történt ettől függetlenül). Rengeteget beszélgettünk, segítettünk egymásnak, vagy csak filmeztünk, játszottunk. És azóta van ez, néha már az őrületbe kergetnek a gondolataim. Tudom, hogy ez nagyon beteg és elítélendő, ezért nem is beszéltem senkinek ezekről.
Azért is lehet, hogy így meg vagyok ijedve, mert még sosem közeledtem senkihez annak ellenére, hogy 17 éves vagyok, nem szoktam fiúzni, nem volt még barátom. Voltak ilyen "crushok", de mind kimerült abban, hogy chateltünk, húztuk egymás agyát.
Szerintetek mit kezdjek magammal, ezzel az egésszel? Anyának félek elmondani, mert talán ő elmondaná a férjének, aztán kiderülne és mindenki erről beszélne...
Én is ismerek ilyen párt, tinikorukban kerültek össze, pár év alatt jött a gyerek is.
Se nincs közös szülőtök, se nem együtt nőttetek fel, honnan szedted, hogy ez ilyen undorító?
Nekem a férjem a mostohatesóm is. :) Apáék jöttek össze először, aztán szépen lassan mi is összemelegedtünk. Mi soha nem laktunk együtt, mert ő az apjával maradt, heti 1x-2x jött át hozzánk. Én 17 voltam mikor megismertem, ő 18.
Azóta összeházasodtunk és most érkezik az első babánk. Olyan szempontból rossz, hogy ha veszekszünk vagy éppen mint most a hormonok miatt elborul az agyam és nem beszélünk akkor az apáeknak is rosszul esik, de amúgy semmi baj nincs az ilyen helyzettel. Csak nagyon észnél kell lenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!