Más párját is ugráltatja a sógornője?
Figyelt kérdés
Nálunk mióta párom testvérének megszülettek a gyerekei előlépett pótapává. Már terhesgondozásra is rendszeresen ő cipelte a sógornőmet, szülni is. A gyerekeknek rendszeresen pelenkát, cuccokat vásároltatnak vele, mindenhova ő viszi őket. Szerintem vannak akik azt hiszik, hogy ő az apuka, holott apuka nagyonis képben van. Mikor nálam van akkor is képes elrángatni magához mindenféle okokkal. Nekünk nincsen gyerekünk, és a munkám miatt egyenlőre távkapcsolatban vagyunk de rettenetesen idegesít ez az egész, mondhatni már féltékeny vagyok, és tehetetlen, mert a párom nem veszi észre a kihasználást és szereti a gyerekeket. Engem meg a testvére sose szeretett, mert nem hódolok be nekik és ugrálom körül.
Másnak van hasonló sztorija?
2020. máj. 20. 13:58
11/11 anonim válasza:
A párod tesója azt szeretné ha csak neki lenne gyereke, tesódnak nem lenne. Ez van, úgyhogy nehezített pályán haladsz. Ha akkor is elrángatja mikor távkapcsolatban végre nálad van, akkor egy végtelenül önző, szemét nő, akire nagyon kell figyelnetek, mert ha ez így halad tesódnak nem lesz gyereke... Megváltozni nem fog a nő, és igen, valószínű irigy rátok. Az meg nem garancia a jó kapcsolatra hogy születnek a gyerekek...Ez nem úgy van hogy az nyert akinek előbb született... De a párodnak ne mondd hogy szemét a tesója. Nem tudsz mit csinálni vágj hozzá jó pofit és próbálj lépésenként kiállni magatokért mindig szépen megindokolva hogy most mi miért van, korrekten, az be fog jönni a párodnak és egy idő után észreveszi miben él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!