Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » EXTRÉM eset! Hogy kérhetnék...

EXTRÉM eset! Hogy kérhetnék segítséget a nagy találkozásra? (Média, egyéb)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Én egy extrém esettel állok szemben. Sajnos nem vagyok egy tehetős ember és a párom sem. Viszont én magyar lenni ő meg Brazil. Én itt élek ő meg ott. Viszont össze szeretnénk házasodni majd meg együtt lenni, de sajnos nem tudunk, mert még találkozás se jön össze. Viszont mind a ketten biztosak vagyunk a dolgokban. (Kérlek a kapcsolati témát nem firtassátok!)

Engem csak az érdekelni, hogy hogyan lehet esetleg akármilyen szervezet segítségét kérni támogatásban, hogy összejöjjön az utazás akár egyik, akár a másik félről.

Előre is köszönöm a lehetőségeket mindenkinek!

25L é 30F

2010. júl. 29. 17:10
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Már mounikába nem tud menni, még a józsi van, mint nagy lehetőség.Csak sietni kellene, mert úgy tudom, nem fogja a 3. évadot kezdeni....
2010. júl. 29. 18:03
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Igen,Józsi barát is segíteni neked!Adja neked tevét,az vinni téged ingyen Brazíliába házasodni.
2010. júl. 29. 18:10
 23/24 A kérdező kommentje:

Tényleg poén ez az oldal. Látom akkor a ti országotokban se megy máshogy a dolog...

csak itt többet sírtok a kevesebb bajjal. :D

2010. júl. 29. 20:11
 24/24 anonim ***** válasza:
85%

Jó megoldás lehet, ha felveszel hitelt rá. Kimész, keresel munkát, törlesztesz. Vagy kiküldöd neki a pénzt, és keresel neki munkát, és törlesztesz. :) Csak hogy tippeket is kapjatok.

De amúgy kreálj valami nagyon durva love-sztorit, irány a Kiskegyed stb, hátha lesz valami unatkozó magányos milliomos, akinek megtetszetek, és segít. Nem lehetetlen, csak jól kell tálalni ;)

2010. júl. 29. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!